PAVLOVIĆ PRESEKAO: Nadam se pozivu selektora za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

25.02.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Bajerna želi da igra na kontinentalnom šampionatu.

PAVLOVIĆ PRESEKAO: Nadam se pozivu selektora za Evropsko prvenstvo!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović

Talentovani fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, privukao je veliku pažnju na sebe ove sezone svojim impresivnim nastupima. Ovaj supertalentovani vezista sa srpskim korenima je dobio šansu u timu Tomasa Tuhela i iskoristio je na najbolji mogući način, zbog čega su Fudbalski savezi Srbije i Nemačke krenuli u akciju ubeđivanja da igra baš za njihov nacionalni tim.

Još uvek nije jasno za koju će reprezentaciju nastupati Pavlović, a nedavno je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, boravio u Nemačkoj zbog njega. Pavlović ističe da mu je nastup na Evropskom prvenstvu najveća želja za naredni period, ali nije precizirao za koju reprezentaciju bi nastupao.

- Videćemo hoće li se to desiti, ne znam još uvek ništa o tome. To je moj san i potrudiću se da se u narednim mečevima za Bajern preporučim selektoru - izjavio je Pavlović, a preneli su nemački mediji, koji tvrde da je odabrao da nosi dres "pancera".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović

Legendarni trener Partizana i slavni nemački fudbaler, Lotar Mateus, nedavno je pohvalio Pavlovića i zamolio selektora Nemačke Julijana Nagelsmana da ga pozove u nacionalni tim.

On je sada spreman za nemačku reprezentaciju - rekao je Mateus tom prilikom.

Pavlović je ove sezone sakupio 12 mečeva za Bajern, upisavši po dva gola i dve asistencije u Bundesligi, što dodatno naglašava njegovu vrednost i talenat koji poseduje. S obzirom na njegove impresivne nastupe, interesovanje za njega će sigurno nastaviti da raste, a njegova odluka o reprezentaciji bi mogla da bude ključna tačka u njegovoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading