RAZLIKA IZMEĐU ŽENE KOJU VOLE I ONE ZA "JEDNU NOĆ": Ovako MUŠKARCI gledaju, jedna STAVKA menja celokupan odnos!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u čemu je razlika.

RAZLIKA IZMEĐU ŽENE KOJU VOLE I ONE ZA "JEDNU NOĆ": Ovako MUŠKARCI gledaju, jedna STAVKA menja celokupan odnos!

Foto: Shutterstock

Muškarci često ističu svoje pohotne sklonosti, ali kako oni doživljavaju seks sa ženom koju vole u poređenju sa ženom prema kojoj ne gaje nikakva osećanja?

Evo sedam iskrenih ispovesti muškaraca koje nam otkrivaju da emotivna povezanost menja sve.


Seks sa ženom koju ne volim je znatno zanimljiviji

Jedan od muškaraca ističe da je seks sa ženom koju ne voli znatno zanimljiviji, te da eksperimentiše mnogo više u takvim odnosima. Ipak, naglašava da ako mu se nešto svidi, održavaće taj odnos, ali da to više neće biti samo odnos zasnovan na se*su.
Republika

Foto: Shuttestock

Iako se nekada čini da nema razlike - ogromna je


Emocionalna povezanost donosi nežnost

Drugi muškarac ističe da sa ženom koju voli pokazuje mnogo više nežnosti u krevetu, te da emocionalna povezanost s njom ne dozvoljava da se ponaša grubo. Ističe da ga voljena žena izvlači najbolje iz njega.

Različiti pristupi komunikaciji

Jedan od muškaraca ističe da sa ženom koju voli mnogo razgovara, dok sa onom s kojom ima samo se*s ne gradi nikakav odnos i nije zainteresovan da unapredi tu vezu. Naglašava da sa ženom koju voli ima mnogo toga zajedničkog, dok s onom s kojom ima samo se*s, nemaju ništa zajedničko.

Trag kratkotrajnih odnosa

Jedan ispoveda da interesovanje za ženu koju voli ne prestaje, dok sa onom s kojom ima samo se*s obično traje vrlo kratko. Ističe da takav odnos obično traje samo jednu ili dve noći.

Emotivna povezanost - povremeni seks

Jedan od muškaraca naglašava da sa ženom s kojom ima samo se*s bez emotivne veze, nije ga briga za njeno mišljenje, niti ga zanima da li će se redovno viđati ili ne. Sa druge strane, sa ženom koju voli, ističe da se ponaša mnogo drugačije i da je ta emotivna povezanost ključna.

Ove iskrene ispovesti muškaraca nam otkrivaju da emotivna povezanost menja sve. Dok sa ženom koju vole pokazuju mnogo više nežnosti i razumevanja, sa onom prema kojoj ne gaje osećanja, pristup je znatno drugačiji i često kratkotrajan. Emotivna povezanost, čini se, ima ključan uticaj na način na koji muškarci doživljavaju se*sualnu intimnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading