TRANSFER KOJI IZAZIVA DRHTANJE TLA NA BRDU: Viši rang je lako dostižan kada imaš fudbalera ovakvog renomea!

Autor:

Sport

06.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravi možemo samo da pružimo ruku nakon ovog zimskog pojačanja.

TRANSFER KOJI IZAZIVA DRHTANJE TLA NA BRDU: Viši rang je lako dostižan kada imaš fudbalera ovakvog renomea!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Jesenji vicešampion Šumadijske okružne lige, i prošlosezonski član zonskog stepena takmičenja u prethodnom periodu gotovo na svim poljima je prikazao napredak.

Republika

Pripremni period je završen, predstojećeg vikenda se očekuje nastavak prolećnog dela prvenstva, pa je uprava odlučila da do premijernog meča zvanično predstavi novajlije koje su stigle tokom zimske transfer pijace.

Pisali smo već o pet prethodnih zimskih pojačanja, sada je došlo vreme da se predstavi i šesti fudbaler koji je zadužio opremu OFK Aranđelovca. Reč je o Vladimir Peraloviću, iz Beograda koji je rođen 1991. godine.

Peralović igra na mestu centarfora, ali mu nisu strani ni zadaci na poziciji krilnog napadača. U dosadašnjoj karijeri Vladimir je nastupao za IMT, Smederevo, Žarkovo, Zemun, Brodarac, Kolubaru, Proleter (Novi Sad), Dobanovci, Slobodu (Užice), i Kačer iz Belanovice.

Šesti zimski novajlija Aranđelovca je kratko za naš portal povodom transfera poručio:

- Nadam se da ću pomoći momcima da izborimo zajedno taj plasman u viši rang, mislim da klub može da stigne do ekspresnog povrataka u zonu, i tokom proleća ćemo to pokušati i da ispunimo. 

Reč je o veoma iskusnom napadaču koji se stalno nudi saigračima, kreće se i tako otvara protivničke odbrane. Poseduje odličnu leđnu tehniku, dobar udarac i sjajan osećaj za gol. Tokom pripremnog perioda Vlada je pet puta tresao mrežu rivala, dok je jednom bio asistent u pogotku svog novog kluba, i sve to je zabeležio na pet kontrolnih susreta.

Na prolećnoj premijeri u nedelju, OFK Aranđelovac gostuje Mladom Borcu iz Bukovika, prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading