DOBITNU FORMULU NE TREBA MENJATI: Jesenji prvak je spreman da nastavi trku za ekspresan povratak u viši rang!

Autor:

Sport

05.03.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Borca 1925 je odradila odlične pripreme.

DOBITNU FORMULU NE TREBA MENJATI: Jesenji prvak je spreman da nastavi trku za ekspresan povratak u viši rang!

Foto: FK Borac 1925 Martinci

Vreme je za proleće

Prošlosezonski sremskoligaš odlično se snašao u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) i već nakon jesenjeg dela prvenstva istakao se kao glavni kandidat za šampionski pehar.

Republika

Zimsku pauzu sastav Borca 1925 provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od 11 trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Bodovni saldo na koti 34 trenutno je dovoljan za pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, i to su upravo dva kluba koja će se po trenutnom stanju u ligi boriti za prvo mesto.

Proteklog vikenda susretom u Nikincima protiv Poleta ekipa Borca završila je pripremni period za prolećni deo sezone. U sklopu priprema odigrana su četiri susreta, zabeležena su dva trijumfa (Zadrugar (Donje Crnjelovo) i Borac (Ilinci), jedan remi (Budućnost Salaš Noćajski) i jedan poraz, upravo pre par dana na generalnoj probi.

Što se tiče prelaznog roka, dobro je poznata izreka "dobitnu kombinaciju ne treba menajti", pa su se time vodili u Martincima. Klub je napustio Rade Simeunović koji je otišao u noćajskom "Zmaju", Dmitar Vranešević je pojačao Borac iz Velikih Radinaca, dok je Dušan Mađarovski otišao u Napredak iz Šuljma. 

Uprava jesenjeg prvaka je odlučila da tim pojača sa samo dva nova igrača, Iskusni Radoslav Ristić je stigao iz redova Graničara iz Kuzmina, dok je drugo pojačanje Marko Mailnović, koji je takođe stigao iz višeg ranga, gde je branio boje LSK-a iz Laćarka. 

Prolećni deo prvenstva za ekipu Borca kreće predstojećeg vikenda kada će pred svojim navijačima jesenji prvak ugostiti trenutno četvrtoplasirani tim na tabeli, Frušku Goru iz Rume. Prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading