VENČAC PODRHTAVA DOLASKOM UBOJITOG NAPADAČA: Poziv kuma se ne odbija - nekadašnji fudbaler IMT-a i Teleoptika je stigao!

Autor:

Sport

05.03.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada je jasna da će ekipa biti pakleno jaka na proleće.

VENČAC PODRHTAVA DOLASKOM UBOJITOG NAPADAČA: Poziv kuma se ne odbija - nekadašnji fudbaler IMT-a i Teleoptika je stigao!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Prolećni deo prvenstva Šumadijske okružne lige počinje predstojećeg vikenda, dva tima izdvojila su se u samom vrhu tabele, i verovatno će se između njih do kraja sezone voditi glavna bitka za plasman u viši rang.

Republika

Trenutno drugoplasirani OFK Aranđelovac 1979, prošlogodišnji zonaš, ove zime odradio je odličan posao što se tiče prelaznog roka. Redom su dres ekipe zaduživali Aleksandar Jovetić, Miloš Tomović, Lazar Andrić i Đorđe Blagojević

Imajući u vidu da se bliži početak lige, uprava je nastavila sa promocijom novajlija, peto zimsko pojačanje je Stefan Serdar iz Beograda, momak koji je rođen 1994. godine. Serdar igra na poziciji krilnog, ali i centralnog napadača. 

U dosadašnjoj karijeri Stefan je nastupao za IMT, Teleoptik, Jedinstvo Surčin, Radnički iz Obrenovca, TEK Slogu (Veliki Crljeni), BASK i Zvijezdu Gradačac iz Bosne i Hercegovine. Da kum nije dugme, i da je OFK Aranđelovac jedna velika porodica pokazuje kumovska i fudbalska veza Krstić - Serdar. 

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

"Kum nije dugme"

Peti zimski novajlija OFK Aranđelovca za naš portal povodom promene sredine izjavio je:

- Poziv kuma se ne odbija, došao sam da pomognem ekipi na nagovor svog kuma Jovana Krstića koji igra u klubu od prošle polusezone. Prijatno se osećam i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi, i da ću pomoći ka plasmanu u viši rang. 

Stefan je veoma prodoran, brz i munjevit igrač hladne glave i mirne egzekucije, neko ko stalno preti i neuhvatljivo beži protivničkim igračima. Sa tri gola u četiri pripremna susreta najavljuje "toplo proleće" u brdu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading