ONI BI DA PUTUJU, A NE DA IZLAZE NA IZBORE! Deo opozicije sada ima NOVU MUKU: Neće na glasanje u aprilu zbog praznika, raspusta i maratona!

Autor:

Vesti

06.03.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više im ništa nije po volji!

ONI BI DA PUTUJU, A NE DA IZLAZE NA IZBORE! Deo opozicije sada ima NOVU MUKU: Neće na glasanje u aprilu zbog praznika, raspusta i maratona!

Foto: youtube.com/Nova S

Deo opozicije izgleda više ne zna šta će od muke i nemoći, pa se hvataju za svaku slamku, kako bi sabotirali izbore koje su, više pita tražili. 

Naime, član Predsednišva Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš izjavio je danas da najavama da će izbore u Beogradu raspisati za 28. april, kada se spajaju školski raspust, uskršnji i prvomajski praznici i tog dana se u Beogradu održava maraton, a pre primene preporuka ODIHR-a, "vlast testira građane i opoziciju da li su spremni da se suprotstave tom neprihvatljivom ruganju demokratiji".

Miljuš je u pisanoj izjavi naglasio „da se na taj način negira osnovna ideja izbora – da se omogući što većem broju ljudi da biraju“, saopštio je SSP.

Miljuš je ocenio da je „javno izrečena naredba“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministrima i direktorima javnih preduzeća da se uključe u kampanju, već dovela do toga da Predrag Šarenac, šef kabineta direktora Gradskog zelenila Beograd „ucenjuje radnike da skupljaju sigurne glasove za SNS čime krši domaće zakone i šestu prioritetnu preporuku ODIHR-a“ da treba sprečiti „zastrašivanje i pritisak na birače, uključujući i zaposlene u javnim i državnim institucijama i preduzećima“.

On je tom prilikom naveo da Vučić pokušava da na brzinu prevari zajednicu, iako je jasno da zakonski, i po svim političkim normama logično da bi izbori trebali da se održe u tom terminu. 

Izgleda da se opoziciji ozbiljno drma tlo pod nogama, pa im sada raspust, maraton i praznici smetaju da bi "pobedli" na beogradskim izborima, što se, prema svim paramernima teško može dogoditi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Miloš

06.03.2024 10:38

Velike su to muke da li ići na odmor ili glasati

Stefan

06.03.2024 10:39

da, opoziciji su izbori važniji od bilo čega

Toma

06.03.2024 10:40

Opoziciju baš briga za narod njima je najvažnije da oni putuju

Mirjana

06.03.2024 10:41

Opozicija samo misli na sebe i ni na šta drugo. Njima su sad važniji odmori,nego da izadju na izbore koje su tražili više puta da se ponove.