SKANDALOZNA TRANSFORMACIJA POZNATOG MUZIČARA: Ovo još niko do sad nije uradio kako bi devojci DOKAZAO LJUBAV! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zgrožena njegovim potezom!

SKANDALOZNA TRANSFORMACIJA POZNATOG MUZIČARA: Ovo još niko do sad nije uradio kako bi devojci DOKAZAO LJUBAV! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Megan Foks i Mašin Gan Keli

Nedavno je popularni muzičar Machine Gun Kelly, čije je pravo ime Colson Baker, šokirao fanove svojim dramatičnim blackout tetovažama koje prekrivaju gornji deo tela i oba ruka. Iako je muzičar tvrdio da je tetoviranje za "duhovne svrhe", insajderi su otkrili da je to takođe bilo i dokaz njegove veze sa glumicom Megan Fox. Prema izvorima, MGK je napravio ovu drastičnu promenu u pokušaju da pokaže Megan da može da se promeni na dobrobit njihovog odnosa. Insajder je naglasio da nova tetovaža simbolizuje zajedničku vezu i novi početak za par, s namerom da otkloni konfuziju i stvori nove uspomene zajedno.

Insajder je dalje objasnio da MGK odlučno želi da pokaže svoju posvećenost pozitivnijoj budućnosti sa Megan. Transformišući svoje telo kroz ovu obimnu tetovažu, on želi da stvori prazan prostor za nove uspomene i dublju povezanost sa glumicom. Iako zvuči duboko, njihovi izvori su naglasili da je gest MGK-a iskren i dobro prihvaćen od strane Megan.

 

 

Megan Fox, poznata po svojoj zapanjujućoj lepoti, nedavno se našla u centru glasina o estetskoj hirurgiji nakon njenog pojavljivanja na Super Bowl-u. U odgovoru, pripisala je promeni svog izgleda "mračnoj" fotografiji, ističući da njen pravi izgled podseća na "super skupu silikonsku lutku za seks" iz Japana. Ova neobična izjava izazvala je kontroverze i privukla pažnju na iskrenu i otvorenu prirodu glumice.

Par, čiji se odnos karakteriše kao naizgled nestabilan od 2020. godine, nedavno je otkrio da su doživeli teški pobačaj. Megan je podelila svoje emotivno iskustvo u svojoj knjizi poezije "Pretty Boys Are Poisonous", izražavajući svoju duboku želju za izgubljenim detetom i bol zbog rastanka. Takođe je otkrila da ju je Colson ohrabrio da napiše knjigu poezije, ističući da je sadržaj proizašao iz stvarnih životnih iskustava i emocija.

Republika

Foto: printscreen

Mašin Gan Keli i Megan Foks

Tokom intervjua za Good Morning America, Megan je otvoreno govorila o uticaju pobačaja, opisujući ga kao "divlje putovanje" kako za nju, tako i za Colsona. Izrazila je teškoće u suočavanju sa iskustvom i duboki uticaj koji je imao na njihov odnos, ističući podršku i ohrabrenje koje je dobila od MGK-a da kanališe svoje emocije kroz pisanje. Meganina otvorenost o ličnim borbama i deljenom putovanju para je dirnula mnoge, osvetljujući složenost ljubavi i gubitka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading