KAKO OVO SME?! Milicu Dabović ZABRANILI na sajtu za odrasle, a ona sav EKSPLICITNI SADRŽAJ preusmerila na društvenu mrežu koju koriste i MALOLETNICI (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na OnlyFansu blokirana zbog esplicitnih slika, koje sada bez problema deli na Instagramu.

KAKO OVO SME?! Milicu Dabović ZABRANILI na sajtu za odrasle, a ona sav EKSPLICITNI SADRŽAJ preusmerila na društvenu mrežu koju koriste i MALOLETNICI (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša košarkašica Milica Dabović i nakon što je profesionalno prestala da se bavi sportom, ostala je veoma prisutna u javnosti, a pogotovo otkako objavljuje provokativne fotografije. 

Naime, Milica je dosta aktivna na društvenim mrežama, a do nedavno je imala otvoren profil i na platformi OnlyFans, koja pruža mogućnost za plasiranje intimnijeg sadržaja, te direktan kontakt sa publikom, uz novčanu nadokonadu za sve to.

Tako je i Dabovićka zarađivala od svojih eksplicitnih slika i snimaka sve dok nije blokirana zbog neprimerenog sadržaja.

Šta je tačno dovelo do toga da Milici bude zabranjen pristup platformi na kojoj se inače objavljuju najprovokativnije i najintimnije slike, nije pomenula, ali se zato snašla i iskoristila društvenu mrežu da ne prestaje sa svojim aktivnostima.

Ona je, pak, nastavila da putem Instagrama deli iste i slične fotografije na kojima je skoro gola. Milica je tako pokazala i jedno malo crveno srce koje ima istetovirano ispod leve ključne kosti, kao i na prstima, krst, jedno srce i nešto što liči na okrenutu devetku.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović, po povratku iz Amerike, objavila da je raskinula s dečkom

Podsećanja radi, Milica Dabović je nedavno i ponovo raskinula sa svojim emotivnim partnerom Milanom Cvetinović, koji je, inače, kum popularnog pevača Darka Lazića

Ona je novogodišnje i Božićne praznike provela kod njega u Americi, odakle je takođe delila objave, međutim, po povratku u Srbiju otkrila je da je okončala vezu sa njim. 

Nekadašnja uspešna košarkašica je tada putem mreža objavljivala neobične statuse, a najviše pažnje široj javnosti okupiralo je kada je opisala svoj emotivni status sledećim rečima:

- Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao.

Dabovićka često ističe i kako joj je uloga majke najvažnija u životu i naglašava da se ne stidi nijednog posla kako bi sebi i svom detetu obezbedila lep život.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading