NOVA FOTOGRAFIJA MALOG VASE: Partnerka Miloša Bikovića novom objavom TOPI SRCA!

Autor:

Zabava

05.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić podelila je najslađe trenutke sa sinom.

NOVA FOTOGRAFIJA MALOG VASE: Partnerka Miloša Bikovića novom objavom TOPI SRCA!

Foto: Dragan Kadić, shutterstock

Miloš Biković i Ivana Malić postali su roditelji 9. januara, a glumčeva izabranica je ponovo oduševila pratioce na Instagramu objavivši fotografiju malog Vase.

Iako su, nakon Ivaninog porođaja, Miloš i ona s bebom napustili porodilište u strogoj tajnosti, kako niko ne bi mogao da vidi ili uslika dete, lepa pravnica je sada odlučila da pokaže njihovog prvenca. 

Ivana je objavila fotografiju bebe koju je obukla u bež garderobu, a pokazala je i svoj verenički prsten.  

Miloš je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga:

Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je on.

Inače, Biković se poslednjih dana našao u centru pažnje zbog serije "Beli lotos" iz koje je izbačen samo nekoliko dana pred početak snimanja treće sezone u kojoj je trebalo da glumi. 

Republika

Foto: Instagram/ivanamalic

 

Izbacivanje Miloša Bikovića iz HBO serije zbog pritiska ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog izazvalo je zgražavanje javnosti u Srbiji i Rusiji, a mnogi glumci pružili su podršku kolegi. Tim povodom oglasio se i srpski glumac:

- Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu, dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo.
 
Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi.
 
Danas se protiv mene vodi ciljana kampanja, koja kroz spoljni uticaj stvara ozbiljan presedan, bacajući senku na suštinu umetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf besmisla i poraz umetnosti.
 
Počastvovan sam što sam izbaran da budem deo White Lotus-a, TV serije koju veoma uvažavam, i uz kolege koje izuzetno poštujem. Ipak, moje učešće u njoj nije moguće iz razloga koji su van domena kulture, i ja se neću poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet.
 
Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje verujem da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo. Stoga će moja uverenja i moja posvećenost umetnosti ostati nepromenjeni
 - saopštio je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading