PRVA FOTKA NAKON POROĐAJA: Izabranicu Miloša Bikovića i naslednika Vasilija sačekalo IZNENAĐENJE u porodičnom domu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Ivana Malić, izabranica Miloša Bikovića, koja mu je rodila sina Vasilija!

PRVA FOTKA NAKON POROĐAJA: Izabranicu Miloša Bikovića i naslednika Vasilija sačekalo IZNENAĐENJE u porodičnom domu! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić, shutterstock

Glumac Miloš Biković nije krio sreću kada je 13. januara izveo izabranicu Ivanu Malić i njihovog sina Vasilija iz porodilišta i odveo ih u porodični dom. Ovaj emotivni trenutak bio je posebno važan za njihovu porodicu. Ivana Malić, Bikovićeva izabranica, danas je podelila prvu fotku nakon porođaja na društvenoj mreži Instagram. Ona se javno zahvalila na poklonima koji su stigli za malog naslednika.

Fotografije poklona za bebu, postavljene pored novogodišnje jelke, oduševile su mnoge, a javnost sa oduševljenjem prati svaki korak ove srećne porodice.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ivane Malić

Emotivne reči Miloša Bikovića o roditeljstvu

Miloš Biković je prvi put otvoreno govorio o osećajima koje je doživeo kada je prvi put uzeo svog sina u naručje. Istakao je da nijedan projekat u njegovom poslovnom životu ne može da se meri sa srećom koju mu je doneo dolazak malog Vasilija. Ove emotivne reči o roditeljstvu naišle su na veliku podršku javnosti, pokazujući da ih oduševljava to što popularni glumac ne krije svoju emotivnu stranu.

Miloš Biković je istakao da će nastaviti sa snimanjem, ali da ništa ne može da se poredi sa onim što mu se desilo 9. januara, kada je postao otac. 

Pored porodične radosti, Miloš Biković se priprema za ulogu u trećoj sezoni serije "Beli lotos" (White Lotus). Ova serija je osvojila srca gledalaca širom sveta, a Bikovićeva pojava u njoj izazvala je veliko interesovanje među fanovima.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Miloš Biković juče ispred porodilišta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading