SNIMAK TUČE NA ZELENOM VENCU! Radnik "Gradske čistoće" zamolio momke da ne bacaju đubre, oni ga napali! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno ponašanje omladine.

SNIMAK TUČE NA ZELENOM VENCU! Radnik "Gradske čistoće" zamolio momke da ne bacaju đubre, oni ga napali! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

U nedavnom incidentu koji je potresao srpsku prestonicu, grupa mladića sukobila se sa radnikom Čistoće u centru Beograda, izazivajući ozbiljnu zabrinutost među građanima. Snimak događaja, koji je brzo postao viralan, pokazuje sukob nastao nakon što su radnici upozorili mladiće da ne bacaju smeće po trotoaru.

Nažalost, nasilje nikada ne sme biti prihvatljivo rešenje, a ovaj incident izazvao je oštru reakciju javnosti. Nije samo starije stanovništvo, već i vršnjaci mladića, koji su aktivno učestvovali u nemilom događaju, izražavaju duboko nezadovoljstvo ponašanjem koje je zabeleženo na snimku.

 

 

Prema informacijama sa stranice Serbialive_Beograd, napad se dogodio nakon što su radnici Čistoće ukazali mladićima da prestanu sa neprimerenim ponašanjem i bacanjem smeća po trotoaru. Ovaj događaj je pokrenuo raspravu o tome da li građani treba da strahuju od reakcija ukoliko upozore na neprikladno ponašanje, poput lomljenja ljuljaški ili bacanja smeća.

U skladu sa tim, postavlja se pitanje - da li smo kao društvo došli do tačke u kojoj ne možemo intervenisati u situacije koje ugrožavaju opšte dobro? Da li je potrebno strepeti za sopstveni život ukoliko ukazujemo tinejdžerima na pravilno ponašanje?

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading