U KOM VEKU ŽIVE?! PRETUKLI DECU ZATO ŠTO PRIČAJU SRPSKI?! Sramotan epilog tuče u Vukovaru: To su sve mladi od 15-ak godina!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je angažovana hitna medicinska pomoć.

U KOM VEKU ŽIVE?! PRETUKLI DECU ZATO ŠTO PRIČAJU SRPSKI?! Sramotan epilog tuče u Vukovaru: To su sve mladi od 15-ak godina!

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list, Pixabay.com

U centru Vukovara, u subotu, dogodila se tuča u kojoj je više dečaka povređeno, a neki su zadobili i teške telesne povrede, kada su ih napali BBB (Bad Blue Boys), i to samo zato što su mislili da su "Delije" .

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je 6. januara 2024. godine dobila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, oko 22.25, došlo do sukoba između nekoliko osoba.

Brzo je angažovana hitna medicinska pomoć i u toku je sprovođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja.

Večernji list piše da, "kako to i najčešće bude kod ovakvih događanja u Vukovaru u prvi trenutak se mislilo da se radi o međunacionalnom sukobu i da su se sukobile dve navijačke skupine". Međutim, kako piše Večernji list, ovaj put se nije to dogodilo što "potvrđuju i objave roditelja neke od dece koja su pretučena".

Tako u jednoj objavi stoji: "Samo da se zna BBB Vukovar počeli i hrvatsku decu od 13-14-15 godina premlaćivati”.

Prema informacijama od članova porodice pretučene dece sve se događalo u središtu Vukovara i u trenutku kada su pretučena deca šetala gradom.

To su deca koja se znaju od prvog razreda osnovne škole. U gradu uveče šetaju gradom i druže se. To su sve deca od 15-ak godina. Njih je u društvu bilo desetak. Napali su ih stariji mladići, pripadnici BBB Vukovar, koji su hodali ispred njih. Kako su nam deca prenijela oni su u jednom trenutku čuli da netko od dece ima drugačiji naglasak pa su mislili da se radi o "delijama" – kažu sagovornici Večernjeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading