TUČA U GRADSKOJ UPRAVI U NIŠU: Protiv nasilnika biće podneta krivična prijava!

Autor:

Hronika

09.01.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog događaja, niška policija saopštila je da će protiv prestupnika biti podneta krivična prijava.

TUČA U GRADSKOJ UPRAVI U NIŠU: Protiv nasilnika biće podneta krivična prijava!

Foto: Printscreen/https://www.ni.rs/gradske-uprave-grada-nisa/

Danas oko 12 časova došlo je do incidenta u zgradi Gradske uprave u Nišu, kada je jedan muškarac napao načelnicu Gradske uprave, Marinu Janković. Nakon ovog događaja, niška policija saopštila je da će protiv prestupnika biti podneta krivična prijava.

Prema rečima javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Vladimira Stanojevića, muškarac je pretio i fizički napao načelnicu Gradske uprave pre nego što se sukobio sa domarima zgrade. U sukobu, osumnjičeni je jednog udario i naneo mu lakše telesne povrede, dok je drugog vređao - kazao je Stanojević za RTS.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom, a nadležni organi obećavaju da će preduzeti sve neophodne korake kako bi se osigurala sigurnost.

U skladu sa zakonskim odredbama, ovakvi slučajevi moraju biti tretirani sa posebnom pažnjom, kako bi se osigurala zaštita javnih službenika i sprečilo ponavljanje sličnih incidenata u budućnosti. 

BONSU VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading