OVO JE DRAGOMIR KOGA SU KRVNIČKI PREBILI NA DOČEKU U PANČEVU! Preminuo na Božić u bolnici: Celu noć je ležao na ulici!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epilog stravičnog ubistva u Pančevu.

OVO JE DRAGOMIR KOGA SU KRVNIČKI PREBILI NA DOČEKU U PANČEVU! Preminuo na Božić u bolnici: Celu noć je ležao na ulici!

Foto: RINA, facebook

Dragomir Jevtić Gile

Pančevačka policija uhapsila je N. G. (20) i A. B. (22) zbog sumnje da su brutalno pretukli Dragomira J. (45), radnika JKP Zelenilo u Pančevu, koji je nakon sedam dana provedenih u komi preminuo u bolnici. Postoje sumnje da su batine koje je dobio bile uzrok njegove smrti.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. koji je od posledica prebijanja preminuo.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane Hitne pomoći.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Foto: Shutterstock, Pixabay

Kafanska tuča

Ostavili ga polumrtvog 

Sumnja se da su mu oni zadali više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, a potom ga onesvešćenog preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen. Tužilaštvo je naložilo obdukciju preminulog Dragomira, a osumnjičenima za napad je određen pritvor - objasnio je izvor, piše Informer.

Osumnjičenima N. G. i A. B. određen je pritvor, dok je Osnovni sud u Pančevu naložio obdukciju preminulog Dragomira kako bi se utvrdilo da li su povrede uzrok njegove smrti. U zavisnosti od rezultata obdukcije, krivično delo može biti preinačeno. Inače, Dragomir je bio radnik JKP Zelenilo u Pančevu. 

- Bio je pošten i vredan. Čuo sam da su ga ti nasilnici napali u kafani ili ispred nje, drugi pominju Dom omladine... navodno napali su ga zbog telefona. Pretukli su ga i ostavili bez sveti. Celu noć je ležao nađen je ujutru iz zgrade Arhiva u Pančevu. Inače, Dragomir je bio sedam dana u komi, sedam dana neizvesnoti za tu ženu - objašnjava poznanik porodice za Informer.

Dragomir J. je bio poznat kao pošten i vredan čovek, a njegova tragična smrt ostavlja porodicu i zajednicu u šoku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vera

11.01.2024 01:07

Vratite smrtnu kaznu. Kako sudovi ne rade pa mafija divlja dolazimo do toga da se branimo sami, onoga "oko za oko, život za život" to jest KRVNE OSVETE. Taj način isterivanja pravde postojao je nekad kada se sudovima nije verovalo i jedva je iskorenjen kao vid divljaštva. A kud ćeš veće divljaštvo kada sada sudovi isto ne rade, mafija divlja, policiju ne zovi jer ne dolazi dok im mafija ne namigne, tp kest odobri? I tako...moraćemo sve sami, kao u najgora divljačka fremena.