MILICU SAHRANILI NA ŠESTI ROĐENDAN, RADOSAV JOJ PUCAO DIREKTNO U SRCE! Njenoj mami metak prošao kroz STOMAK - gnusan zločin na Badnje veče OSAKATIO KRUŠEVAC!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo potreslo Kruševac.

MILICU SAHRANILI NA ŠESTI ROĐENDAN, RADOSAV JOJ PUCAO DIREKTNO U SRCE! Njenoj mami metak prošao kroz STOMAK - gnusan zločin na Badnje veče OSAKATIO KRUŠEVAC!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Pre jedanaest godina, tačnije na Badnje veče, Kruševac je bio svedok stravičnog zločina u kojem je Radoslav Marinković (67) svirepo ubio Danijelu Milićević (42) i njenu šestogodišnju ćerku Milicu Milićević.

Zločin se odigrao u holu zgrade u kojoj je Danijela živela sa decom. Danijela i Milica izgubile su život nakon što je Marinković pucao na njih, a devojčicu je pogodio direktno u srce.

Devojčica sahranjena na šesti rođendan

- Video sam tog čoveka, dva sata je tumarao ulicom i tražio telefon, a onda je u jednom trenutku pitao i mene da li imam mobilni. Pitao sam ga šta će mu, rekao mi je da je ubio jednu ženu i da hoće da se prijavi - ispričao je u vreme ubistva jedan od komšija koji je dodao da nije ni slutio da Marinković zapravo govori istinu.

U to vreme, Marinković i Danijela su bili u emotivnoj vezi, a tragedija se odigrala nakon što su se posvađali. U trenutku zločina, komšije koje su čule pucnje nisu odmah pritrčale u pomoć, misleći da su deca bacala petarde zbog prazničnog perioda.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija

- Zatekla sam ih kako leže. Isprva sam pomislila da su možda pucale petarde pa su se one uplašile, a da je Danijela pala i povredila glavu. Kada sam prišla videla sam da je stanje teško - ispričala je tada komšinica Violeta Radenković, koja je izletela da pomogne ženi i detetu, iako je bila operisana samo 10 dana ranije.

Tela majke i ćerke pronađena su na mestu gde je Marinković zapucao na njih, na samom ulazu u zgradu. Pokušaji reanimacije bili su neuspešni, te su obe žrtve podlegle povredama u kruševačkoj bolnici.

Krvnik oduzeo sebi život

- Samo sam se nadao da će se sve dobro završiti i da će njih dve biti dobro. Moj unuk je držao sestricu u rukama, ali joj nije bilo spasa. Ćerka me je negovala, prala mi, kuvala... Sve sam izgubio. Sad više nikoga nemam. Dok je brat držao Milicu u rukama, ona je tiho rekla: "Dajte mi vode", a onda umrla. Moja unuka u subotu je trebalo da proslavi šesti rođendan. Radovali smo se, a sada ću na taj dan da sahranim mog anđela - rekao je tada Miličin deda Milovan Milosavljević.

Marinković se, nakon ubistva, prijavio policiji i priznao zločin. Ipak, ubrzo nakon hapšenja, oduzeo je sebi život u bolničkoj sobi pri Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu.

Ova tragična priča i danas ostavlja dubok trag u sećanju građana Kruševca. Sve sećajući se ovog zločina, lokalna zajednica izražava saučešće porodici Milićević i svi zajedno odaju počast nevinim žrtvama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading