ZBOG ČETIRI VINJAKA ZVERSKI PRETUKLI DRAGOMIRA! Detalji ubistva u Pančevu LEDE KRV: Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su se gotovo nedelju dana borili za Dragomirov život.

ZBOG ČETIRI VINJAKA ZVERSKI PRETUKLI DRAGOMIRA! Detalji ubistva u Pančevu LEDE KRV: Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju!

Foto: RINA, facebook

Dragomir Jevtić Gile

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. koji je od posledica prebijanja preminuo.

Dvojica mladića, identifikovanih kao N.G. (20) i A.B. (22), optuženi su da su Dragomira brutalno prebila, nanoseći mu teške povrede koje su rezultirale smrću. Prema svedočenju očevidaca, incident se dogodio u jednoj kafani u Pančevu, gde su mladići, navodno, svađali s Dragomirom oko plaćanja pića. Nakon svađe, deo tuče prebačen je na ulicu, gde je Dragomir ostavljen teško povređen, a mladići su pokušali i da ga opljačkaju.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija vrši uviđaj

"Zbog novca da prebili"

- Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica tinejdžera. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da kad je odbio da je brutalno pretučen, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka ko će da plati - kaže jedna od Dragomirovih prijateljica za beogradske medije.

Tužilaštvo o jezivom zločinu

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo 7. januara, to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Foto: shutterstock

Policija

Dragomir, poznat kao Gile iz Starčeva, teško je povređen u ovom brutalnom incidentu. Njegovi prijatelji i svedoci tvrde da su napadači ostavili Dragomira "kao životinju" u zelenilu pored staze i povremeno se vraćali kako bi proverili da li je još uvek živ.

- Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme, pa se okrenuo i otišao kada je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23h, ta dvojica klinaca su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.

Lekari su se gotovo nedelju dana borili za Dragomirov život, ali nažalost, preminuo je uoči Božića od ozbiljnih povreda koje su uključivale smrskanu lobanju i prekinutu kičmenu moždinu.

- Ti mali monstrumi su Gileta toliko tukli da su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu celi kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Bio je u teškom stanju toliko da su se lekari danonoćno borili za njega. Nažalost, preminuo je uoči Božića. Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Bukvalno su čekali da umre, kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to - kaže ona.

Policija je brzo reagovala na ovaj stravičan događaj i uhapsila N.G. i A.B., koji će sada odgovarati pred pravdom. U toku istrage, nadzorni snimci su poslužili kao ključan dokaz, prikazujući brutalnost napada i pokušaj opljačkivanja žrtve.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading