UBISTVA, MRAČNE PORODIČNE TAJNE, GEJ AFERE I SKANDALI: Evo šta publika može da očekuje od Miloša Bikovića u seriji "White Lotus"

Autor:

Zabava

14.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika sa nestrpljenjem iščekuje da vidi Bikovića u planetarno popularnoj seriji!

UBISTVA, MRAČNE PORODIČNE TAJNE, GEJ AFERE I SKANDALI: Evo šta publika može da očekuje od Miloša Bikovića u seriji "White Lotus"

Foto: instagram.com/bikovic

Miloš Biković

Miloš Biković, naš najpopularniji glumac mlađe generacije, postigao je zavidan svetskih uspeh kad je postao deo glumačke ekipe planetarno popularne serije "Beli lotos" (White Lotus). Miloš se pridružio glumcima koji će glumiti u trećoj sezoni ovog serijala, koji je jedan od najnagađivanijih i najgledanijih holibudskih projekata u poslednjoj deceniji.

ŠTA PUBLIKA MOŽE DA OČEKUJE OD BIKOVIĆA?

Serija "Beli lotos" prati različite goste odmarališta tokom nedelju dana, a sa svakim danom se otkriva mračnija strana naizgled savršenih putnika, zaposlenih u odmaralištu i meštana.

 

 

PRVA SEZONA - HAVAJI

Prva sezona pratila je goste i zaposlene u odmaralištu Beli lotos Havaji, dok je svako u potrazi za svojom srećom. Prva sezona počinje tako što publika vidi mrtvo telo, ali ne saznaje čije je do kraja sezone.

Mosbaher porodica je najveća grupa koja je stigla u odmaralište. Majka i otac se nisu slagali ni oko čega, ćerka je liberalna, dok je majka konzervativna. Ćerka je stigla sa svojom prijateljicom, sa kojom se isprva slaže, a onda zarati kad se ona zaljubi u jednog od radnika i krene krišom da se viđa sa njim. Otac doživi krizu kad sazna da je njegov otac bio gej, dok sin pokušava da se odvoji od porodice i nađe svoju sreću na obali.

Drugu grupu čini sveži bračni par. Supruga pokušava da se izbori sa ulogom "žene trofeja", dok suprug ima lični konflikt sa menadžerom hotela, jer nije dobio apartman koji je želeo. Stvari se zakomplikuju kad u hotel stigne majka mladoženje, koja pokušava da kontroliše sve.

Lik Tanje tumači Dženifer Kulidž, koja je postala sinonim za ovu seriju. Njena haotična energija oduševila je publiku, a Tanjin život prošaran je komedijom i tragedijom. Ona se u prvoj sezoni "prikači" na radnicu hotela, kako bi povratila svoju staru ličnost, što dovodi do novih komplikacija.

Menadžer hotela, koji je gej, upada u komplikovane odnose sa radnicima, a haos kreće kad on pretera sa narkoticima, dok su svi gosti na večeri.

 

 

DRUGA SEZONA - SICILIJA

Druga sezona počinje kao i prva - publika dobija priliku da vidi da je neko ubijen, ali identitet osobe ne saznaje do samog kraja sezone. Potom upoznajemo nove, ali i neke stare goste. Tanja, koju je publika upoznala u prvoj sezoni, stiže na Sicilija sa asistentkinjom na Siciliju, gde se nalazi i njen suprug, koji joj iz dana u dan postaje sve sumnjiviji.

U hotel stižu i dva mlada para - arogantni finansijer, njegova slatka supruga, njegov kolega sa koledža, koji se u međuvremenu obogatio i to sa suprugom, koja je nova u svetu bogataša. Iako na početku sve izgleda idealno, stvari kreću u pogrešnom smeru, a publika polako otkriva njihove mračne tajne.

Tu je i porodica Di Graso, koja stiže iz Amerike, kako bi istražila svoje sicilijanske korene. Deda, otac i sin stižu u hotel, a stvari se zakomplikuju kada upoznaju dve prostitutke, koje su se nameračile da ih iskoriste. Menadžerka hotela dodatno je začinila stvari, a publika do samog kraja sezone ne može da pretpostavi ko je ubica.

 

 

TREĆA SEZONA - TAJLAND

Treća sezona snimaće se u Tajlandu, na egzotičnim lokacijama poput ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku. 

Prva sezona serije, smeštena na Havajima, debitovala je u julu 2021. godine i osvojila je čak 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija, od kojih je osvojila 10. Druga sezona, smeštena na Siciliji, takođe je privukla veliku pažnju i dobila je impresivnih 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Pred samu ceremoniju dodele nagrada, druga sezona već je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, što govori o visokom kvalitetu serije i njenom uticaju na publiku i kritiku.

Kako je Miloš otkrio nedavno, potpisao je "žestok" ugovor i ne sme da otkriva više detalja, a ako je sudeći po prve dve sezone ove serije, publika može da očekuje spektakl i od treće.

BONUS VIDEO:   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading