OVO JE VELIKA TAJNA ANICE LAZIĆ: Ovako održava ljubav sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim!

Autor:

Zabava

09.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udelila zlatan savet svim ženama!

OVO JE VELIKA TAJNA ANICE LAZIĆ: Ovako održava ljubav sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim!

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Glumac Lazar Ristovski i njegova partnerka Anica Lazić već neko vreme intrigiraju javnost svojom neobičnom vezom. Sa razlikom od 39 godina između njih, njihov odnos je često bio na meti kritika i različitih mišljenja. Međutim, nedavno su započeli zajednički život, ignorisavši negativne komentare i odlučili da žive svoju ljubav javno.

Nedavno je podelila video snimak u kom psihoterapeut govori o potrebama muškaraca u savremenom dobu. Ova objava je izazvala pažnju i postala predmet diskusija, dok je Anica postala inspiracija za mnoge žene koje se identifikuju sa njenim stavovima.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

- Pusti ga, otvori mu svoja vrata. Potrebno je da mu pružiš razumevanje i daš mu razlog da ostane, stvoriš osećaj da ti je potreban, da ima svrhu - kazala je okvirno terapeutkinja, što je Anica Lazić vrlo rado podelila sa fanovima.

Lazar Ristovski je nedavno potvrdio vest o razvodu od supruge Danice Ristovski. U ispovesti za magazin Glorija, glumac je otvoreno progovorio o njihovom razlazu, ističući da su oboje doneli tešku, ali ispravnu odluku. Naglasio je da je njihov odnos bio ispunjen ljubavlju i poštovanjem tokom više od četrdeset godina, ali da su se promenile okolnosti i njihove životne energije više nisu bile usklađene.

Republika

Foto: Instagram/anicalazicofficial , Tanjug/Dragan Kujundžić

Anica Lazić i Lazar Ristovski

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac u ispovesti za magazin Glorija, te dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading