LIDIJA VUKIĆEVIĆ O NEPRISTOJNIM PONUDAMA! Glumica priznala: Nisam smela majci pred oči!

Autor:

Zabava

30.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica otkriva kako je izlazila na kraj s navalentnim muškarcima.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ O NEPRISTOJNIM PONUDAMA! Glumica priznala: Nisam smela majci pred oči!

Foto: Instagram/printscreen

Lidija Vukićević i u sedmoj deceniji žari i pali, te važi za jednu od najatraktivnijih glumica na našoj javnoj sceni. Priznaje da se zbog lepote tokom karijere susretala s brojnim nepristojnim ponudama, kao i sujetom kolega.

Republika

Foto: Instagram

 

- Susretala sam se tokom karijere sa mnogo sujete i nepristojnih ponuda. Međutim, kada imate jasan stav vi to začas rešite, a taj stav sam imala i sa 18 godina i u svakom trenutku sam znala šta hoću i šta neću po cenu da sve izgubim. I uvek govorim da kada ste spremni da izgubite uvek možete da dobijete mnogo više. A ja sam uvek bila spremna da izgubim da li glavnu ulogu ili neki bitan projekat  ili neku scenu koja meni nije odgovarala da se uradi jer nisam to stavljala na prvo mesto na uštrb svog života i svog psihičkog stanja - jasno je svojevremeno poručila glumica za Republiku, pa dodala:

Odmah bih direktno stavljala do znanja i izlazila iz tih okolnosti koje su tada bile nepristojne. Tako je bilo od početka moje karijere do sada. Važim za vrlo direktnu osobu. Zato uživam u životu i nemam nikakvih trzavica. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

Lidija aktivno trenira, vodi računa o ishrani i redovno odlazi na kozmetičke tretmane. Naglašava da je za njen izgled pre svega zadužena dobra genetika, ali i majka koja je vodila računa o svemu, a od koje nije samo nasledila lepotu, vec i gustu kovrdžavu kosu po kojoj je prepoznatljiva.

- Moja majka je bila profesorka književnosti, koja je veoma vodila računa o sebi, najpre o nezi i higijeni lica i tela i nije mi dozvoljavala da se šminkam do studija. Pred majku nisam smela da izađem bilo kako. Više sam se plašila šta će ona da mi kaže nego dečko! I danas ne izlazim iz kuće dok ne stavim ruž i rumenilo - ispričala je Lidija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading