PONOVO U AKCIJI! Iva Štrljić se oglasila posle STRAŠNOG PRELOMA: "Ruke i dalje bole, ali..."

Autor:

Zabava

30.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je jedva dočekala da se vrati pred kamere.

PONOVO U AKCIJI! Iva Štrljić se oglasila posle STRAŠNOG PRELOMA: "Ruke i dalje bole, ali..."

Foto: ataimages

Iva Štrljić nedavno je na snimanju doživela nezgodu, kada se saplela i prilikom pada slomila obe ruke. Posle kraće pauza glumica se vraća poslu iako priznaje da i dalje ima bolove. O tome da će ponovo stati pred kamere obavestila je svoje pratioce na Instragramu rečima: "Ponovo u akciji".

- Ruke i dalje bole, ali je sve lepše i znatno lakše kada se voli svoj posao i kada ga radiš sa strašću, uz čvrst karakter koji te gura napred. Kad se sa radošću stvara svaka bol je manja i svako ozdravljenje bliže - napisala je Iva na svom profilu.

 

 

O strašnoj povredi na snimanju glumica je otvoreno govorila u medijima i priznala da je plakala od bolova celu noć.

Prosto sam tako čudno pala da mi nije jasno kako se desilo. Kolega koji je bio pored mene rekao je da misli da sam pala na laktove ikao sam ja sigurna da sam se dočekala na dlanove. Sada je sve to prošlo, ali mi je bilo teško. Bukvalno sam ustajala noću i plakala. Sada više ne plačem! Ono što je dobro u svemu ovome je to što sam ja sada shvatila koliko sam bitna ljudima, koliku podršku imam i koliko su mi se i neki ljudi javljali sa kojima se gotovo nikad ne čujem - rekla je Iva, pa je dodala:

Strašno sam se uplašila tada! Ja se nisam čak ni saplela, već se štikla zaglavila u tepih... Pustila sam korak, podigla tepih, pa i drugu nogu, izgubila sam ravnotežu i pala. Ne umem ni da objasnim kako sam pala. Dočekala sam se na dlanove, a polomila sam laktove, zamislite koja je verovatnoća da se tako nešto desi. Baš jedan veliki haos. Čula sam kako mi kosti pucaju... Bila sam pred padom u nesvest i bilo mi je mnogo muka! Mogu da pomeram ruke i ide na bolje sve. Kod kuće se jako teško oblačim.  Da se ovo nije dogodilo, nikada ne bih znala koliko sam nekom važna.

Po svemu sudeći, glumica se uspešno oporavila i vratila onome što najviše voli, pa ćemo je uskoro gledati u novoj ulozi. O čemu je reč i dalje drži u tajnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading