GLUMAC PROGOVORIO O SLOBODANU MILOŠEVIĆU: "On je izgubuljeni dečak navučen na HEROIN"

Autor:

Zabava

26.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jovanović Meda je govorio o seriji "Koža" Nikole Kolje Pejakovića i svojoj ulozi u njoj.

GLUMAC PROGOVORIO O SLOBODANU MILOŠEVIĆU: "On je izgubuljeni dečak navučen na HEROIN"

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac Aleksandar Jovanović Meda ostvario je zapaženu ulogu u završnom delu banjalučke trilogije pod nazivom "Koža". Projekat Nikole Kolje Pejakovića ocenio je kao veliki i ozbiljan, a zatim istakao da u svojoj karijeri do sada nije imao priliku da godinu dana unapred dobije gotov scenario.

- Dobijete zakucanu poslednju ruku scenarija, gde godinu dana već imamo ceo 'kast'. Nikad mi se nije desilo da se na takav način spremam za određeni projekat - istakao je glumac.

Republika

Foto: Foto RTS

Scena iz serije "Koža"

Jovanović je dodao da mu je "Koža" bila najlakši projekat za rad, i pored užasno zahtevne teme i njegove uloge koja je kompleksna.

- Moj lik Slobodan Milošević Bobi je izgubljeni dečak koji ima toliko puno ožiljaka na sebi da je to sve sraslo u jedan nezaustavljivi ožiljak po celoj duši, koji ne može da se zaleči - rekao je Jovanović i u razgovoru za "Tanjug reflektor" dodao da je njegov lik bio zahtevan i tražio je temeljnu pripremu "od nule".

- Jer okolnosti, problemi, šta bolest zavisnosti heroina nosi sa sobom bili su stvarno zadaci koji nisu laki. Glumac priželjkuje takve stvari, jer osećate da određenu temu zgrabite, nosite sa sobom, i da je sažvaćete i savladate.

Republika

Foto: Produkcija Bosonoga

Nikola Pejaković u seriji "Koža"

Prema njegovim rečima, gledaoce seriji može privući "surova i ogoljena istina svakodnevice u kojoj živimo", i "svako će moći da se identifikuje na najdublji i najiskonskiji način".

- Tu nema mistifikacije. Nikola Pejaković koji je pisao scenario je surovo realan čovek, koji ima bogato životno iskustvo i ima iskusno oko da sagledava stvari oko sebe - ocenio je glumac, koji je, inače, odrastao u luna parku, gde njegova porodica radi dugi niz godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading