ISKREN DO SRŽI: Ljubomir Bandović otkrio šta misli o KOLEGAMA!

Autor:

Zabava

25.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac postao deo ekipe serije "Koža" Nikole Kolje Pejakovića, pa progovorio o banjalučkim glumcima.

ISKREN DO SRŽI: Ljubomir Bandović otkrio šta misli o KOLEGAMA!

Foto: facebook.com

Dvoje omiljenih glumaca srpske publike pridružiće se ekipi serije "Koža" Nikole Kolje Pejakovića. Reč je Nataši Ninković i Ljubomiru Bandoviću, koji će mnoga imena staviti tačku na banjalučku trilogiju.

Već posle prvog vikenda emitovanja, seriju "Koža" prati više od milion ljudi u Srbiji. Dugo očekivani kraj trilogije osvojio je TV publiku emotivnom i iskrenom pričom o Slobodanu Miloševiću, povratniku iz zatvora koji traži svoje mesto u posleratnoj Banjaluci.

Ono što odmah upada u oči je izuzetna glumačka ekipa "Kože".
Republika

Foto: RTS promo

Ljubomir Bandović, Jelena Gavrilović i Nataša Ninković u seriji "Koža"

Do sada smo, pored Nikole Pejakovića, koji je i autor scenarija, videli Vesnu Trivalić, Nebojšu Dugalića, Bodu Ninkovića, Sanju Vejnović... U epizodama pred nama, priča se gradi oko novih likova - bivše ljubavi glavnog junaka koju tumači Nataša Ninković i njenog muža, kontroverznog biznismena, koga igra Ljubomir Bandović. 

Ljubomir Bandović progovorio je o radu sa banjalučkim kolegama.

- Volim da radim sa svim glumcima sa ovih prostora, jer ovo su najbolji glumci na planeti Zemlji. U Beranama sam se rodio, u Vranju odrastao, u Beogradu živim, a eto sad je tu i Banjaluka. Kada dodam Trebinje, to su prsti jedne šake - rekao je glumac.

Kako će se razvijati odnosi u emotivnom trouglu likova koje tumače Ninković, Bandović i Pejaković saznaćemo u narednim epizodama vikendom na Prvom programu RTS. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading