ŠLIC DO PUPKA, NOGA GOLA: Olja Lević ZAPALILA mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica je ponovo raspametila izgledom. Instagram gori!

ŠLIC DO PUPKA, NOGA GOLA: Olja Lević ZAPALILA mreže! (FOTO)

Foto: instagram.com/oljalevic

Olja Lević je još jednom potvrdila da zasluženo nosi titulu jedne od najatraktivnijih naših glumica. Ona često ume da počasti svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram "sočnim" fotografijama na kojima izazovno pozira, pa je i ovog puta opravdala očekivanja.

Levićeva, koja se proslavila ulogom Mile u telenoveli "Igra sudbine", objavila je atraktivne fotografije i "zapalila" društvene mreže. Na njima pozira ispred kamina u dugoj uskoj haljini, koja otkriva njene duge noge, dok je pogled ove zavodljive Kruševljanke skriven iza tamnih naočara. Šlic do pupka raspametio je muškarce, baš kao i gola noga koja izviruje ispod haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Fotografije su izazvale lavinu pozitivnih komentara na račun fizičkog izgleda mlade glumice. I dok je u seriji "Igra sudbine" igrala smernu Milu, sudeći po objavama na Instagramu, Olja je u stvarno prava vragolanka.

To su producenti prepoznali na početku i zapravo joj namenili ulogu opasnice Sofije, ali joj je ova uloga izmakla za dlaku.

Zvali su me na kasting za ulogu Sofije Šubarović. Ona je kao model, a kako su videli moje fotografije, tako su me na osnovu toga i pozvali. Međutim, ipak su odlučili da igram glavnu ulogu, dobricu. Ali bih itekako volela da igram neku zlicu. I mislim da bih se u tome super snašla - rekla je svojevremeno Olja Lević, koja je postala dobra prijateljica sa Mateom Milosavljević.

Matea je moj dobar prijatelj iako smo u seriji ljute suparnice - naglasila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading