NEVERNA JELISAVETA ORAŠANIN VRELA U KREVETU! O bludnim scenama glumice iz hotelske sobe i dalje se priča (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle zavodljivh kadrova u seriji "Ubice mog oca" Orašaninova je postala san svakog muškarca!

NEVERNA JELISAVETA ORAŠANIN VRELA U KREVETU! O bludnim scenama glumice iz hotelske sobe i dalje se priča (FOTO)

Foto: ataimages

Iako su "Ubice mog oca" dosegle do šeste sezone, vrele scene Jelisavete Orašanin definitivno su obeležile ovu seriju. Naime, popularna glumica i danas supruga košarkaša Miloša Teodosića od samog početka prikazivanja pomenutog serijala već nakon prve epizode mnoge je prikovala uz TV ekran.

Se*si kadrovi koje je snimila s kolegom Peđom Bjelcem danima su se provlačili po medijima, a Jelisaveta je postala san svakog muškarca.

Tumačeći Tijanu, koja je skroz gola u krevetu čekala ljubavnika Nikolu, kog igra Peđa, požalila se na bol u nogama, a on je prvo opipao njenu nogu, pa je zatim uhvatio za međunožje, da bi ona posle nekoliko trenutaka, vidno uzbuđena, doživela orgazam.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelisaveta Orasanin

Publika je ostala oduševljena kako maestralno je Jelisaveta odglumila nevernu devojku, koja je sa čašom vina i naga dočekala ljubavnika u hotelskoj sobi i bez mnogo reči se upustila u vatrenu igru, dok joj je dečko, kog je igrao pokojni Nebojša Glogovac, mislio da je u šopingu.

O sceni sek*a u hotelskoj sobi koja je bila baš eksplicitna i realna dugo se pričalo, a atraktivna glumica je tada proglašena za najzgodniju glumicu, za kojom su mnogi poludeli jer se svima dopalo njeno vitko izvajano telo.

I Orašaninova je svojevremeno za medije priznala da joj je uloga Tijane predstavljala veliki izazov.

Foto: printsceen/instagram.com

Jelisaveta Orasanin

- Meni je gluma poziv i trudim se da mi gledaoci veruju dok tumačim lik. Ako se to desi, dobro sam uradila - rekla je glumica povodom ove uloge, dok je njen emotivni partner iz serije takođe bio oduševljen što ga je zapala takva rola.

- U moje vreme nije bilo visokih koleginica. Nisam mogao da imam adekvatne partnerke za ljubavne scene, pa sam ljubomoran na mlađe kolege - komentarisao je Peđa Bjelac iskustvo s jednom od najzgodnijih mladih glumica.

Ostavila svoj žig i u "Žigosanim u reketu"

Orašaninova je takođe imala vrele scene po kojima će ostati upamćena i sa Nebojšom Dugalićem u ostvarenju "Žigosani u reketu", a i u popularnoj seriji "Andrija i Anđelka" je ostavila pečat. Igrala je Danku, bivšu devojku Andrije Miloševića, na koju je Anđelka Prpić u seriji bila stalno ljubomorna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading