DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO IDE NA OPERACIJU! Četiri godine nakon JEZIVE nesreće borba i dalje traje!

Autor:

Zabava

08.02.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je sigurna sam da će njeno zdravstveno stanje biti još bolje nakon nove intervencije!

DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO IDE NA OPERACIJU! Četiri godine nakon JEZIVE nesreće borba i dalje traje!

Foto: printscreen/premijera

Voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nezgodu 7. februara 2019, kada ju je udario autobus ispred KBC "Dr Dragiša Mišović". Ona je pre dva dana s majkom i dečkom Mladenom Mijatovićem izašla na večeru da bi proslavila to što je preživela ovu stravičnu nezgodu, a potom otkrila da njena borba i dalje traje, kao i da će ponovo biti operisana.

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da je moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je nasmejana Dea.

 

 

Lepa voditeljka nedavno je otkrila da je imala 21 operaciju do sada, ali da je preživela tri kliničke smrti.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intenzivan i zbog toga sam često provodila vreme s psihijatrom - rekla je Dea, koja redovno poziva na bezbednost u saobraćaju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Dea Đurđević

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading