KATASTROFA U TURSKOJ: Odbojkaši POGINULI nakon UŽASNOG zemljotresa!

Autor:

Sport

08.02.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove potresne vesti stižu iz Turske nakon razornog potresa.

KATASTROFA U TURSKOJ: Odbojkaši POGINULI nakon UŽASNOG zemljotresa!

Foto: Tanjug/AP

Turski odbojkaši Emindžan Kodžabaš i Mehmet Džan Agirbaš (27) poginuli su posle pada hotela u Malatiji, nakon užasnog zemljotresa na granici Turske i Sirije.

Turski „Volejbol Magazin“ saopštio je u ponedeljak da su trojica od šestorice odbojkaša spašeni ispod ruševina hotela, ali da su nažalost dvojica poginula.

- Sa dubokom tugom smo saznali da je Mehmet Džan, koji je nosio dres Malatije, poginuo tokom zemljotresa, koji je pogodio našu zemlju - navodi se u saopštenju Turske odbojkaške federacije.

Sa druge strane, od Kodžabaša se oprostio njegov klub, koji je objavio da je odbojkaš stradao u zemljotresu.

- Svi žalimo i za našim odbojkašem Emindžanom Kodžabašijem iz Eskišehira, sinom potpredsednika provincije Eskišehir, Bulenta Kodžabaša, koji je preminuo od posledica zemljotresa u Malatiji -  navodi se u klupskom saopštenju.

Podsetimo, razorni zemljotresi su pogodili Tursku i Siriju u ponedeljak, od čega je najjači bio 7.8 stepeni Rihterove skale. Tačan broj žrtava i dalje nije poznat, ali se strahuje da će se broj biti petocifren, a možda i gore od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading