MISLIO SAM DA ĆE HOTEL DA SE SRUŠI NA NAS: Potresna ispovest fudbalera koji je preživeo STRAVIČAN zemljotres u Turskoj!

Autor:

Sport

08.02.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna izjava koja ledi krv u žilama, a ovaj put stiže od Stivena Bahokena, fudbalera Kasimpaše.

MISLIO SAM DA ĆE HOTEL DA SE SRUŠI NA NAS: Potresna ispovest fudbalera koji je preživeo STRAVIČAN zemljotres u Turskoj!

Foto: Tanjug/AP

Užasni zemljotresi pogodili su Tursku i Siriju u ponedeljak, u jednoj od najvećih prirodnih nepogoda u poslednjih par godina.

Zemljotresom su pogođeni i brojni fudbaleri koji igraju u Turskoj, a sada se oglasio i Stiven Bahoken, fudbaler Kasimpaše, koji je za "Le Parisien" podelio svoje utiske iz noći zemljotresa.

- Hotel je počeo da se trese u 4 ujutru. Spavao sam i odjednom sam primetio da mi se krevet trese. Ormari i prozori su počeli da se lome. Intenzitet zemljotresa se povećavao kako je vreme odmicalo. Činilo se kao da je trajalo najmanje 5-6 minuta. Osećao sam to - rekao je fudbaler.

Foto: Tanjug/AP

Jezive scene posle zemljotresa u Turskoj

Izjavio je i da je smatrao da će se hotel urušiti, a da su neki njegovi saigrači bežali bosonogi.

- Imali smo sreće što je naš hotel bio otporan na zemljotres. Zagrlio sam krevet i čekao da zemljotres prođe. Pokupio sam sve svoje stvari i preselio se sa saigračima. Neki od njih su istrčali bosi. Kada sam video srušene zgrade ispred hotela, pomislio sam da bi i naš hotel mogao da se sruši na nas. Stvarno bismo mogli da poginemo u ovom zemljotresu. Jeftino smo preživeli smrt - izjavio je Bahoken.

Podsetimo, Tursku je u ponedeljak pogodio strašan zemljotres, jačine 7.8 stepeni Rihterove skale, a za njim je usledio još jedan, koji je bio jačine 7.5 na Rihterovoj skali. Zemljotres je do sada odneo preko 5.400 života u Turskoj, kao i par hiljada u Siriji, ali se strahuje da će taj broj na kraju biti mnogo veći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading