TRAGEDIJA! Fudbaler u Turskoj PREMINUO pošto je satima bio ZAROBLJEN u ruševinama!

Autor:

Sport

07.02.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu nam posle zemljotresa koji je razorio nekoliko gradova.

TRAGEDIJA! Fudbaler u Turskoj PREMINUO pošto je satima bio ZAROBLJEN u ruševinama!

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Turskoj

Nedugo posle lepih vesti koje su jutros došle iz Turske kada je nekadašnji fudbaler Čelsija i Njukasla Kristofer Acu izvučen živ iz ruševina posle zemljotresa, stigle su i tragične informacije.

Turski fudbaler, 25-godišnji Taner Kahriman, izgubio je život pošto je satima bio zarobljen u ruševinama.

Kahriman je bio fudbaler ekipe Karamanmaras Istiklalspora, jednog od timova koji se takmiči u BAL ligi, inače amaterskom rangu takmičenja.

Ostao je Kahriman zarobljen u ruševinama posle jučerašnjeg zemljotresa, ali mu spasa nije bilo, te je na kraju preminuo. Uprkos svim intervencijama koje su izvršene u bolnici za bivšeg fudbalera Orduspora nije bilo spasa.

 

 

Poruku saučešća za svog bivšeg fudbalera uputio je Orduspor.

- Taner Kahriman, koji je nosio naš dres prošle sezone, ostao je pod ruševinama i preminuo je uprkos svim intervencijama u bolnici. Neka se Bog smiluje našem fudbaleru, saučešće njegovoj bolnoj porodici i zajednici Istiklalspor - saopštio je turski klub.

Taner Kahriman nalazio se u klupskim prostorijama u trenutku kada se zgrada srušila, te je ostao zatrpan i na kraju nije uspeo da preživi.

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale pogodio je juče ujutru južnu Tursku i osetio se u velikom delu zemlje, kao i u nekoliko zemalja regiona, uključujući i susednu Siriju.

Nekoliko sati kasnije, oko 13.30 po lokalnom vremenu, zemlju je pogodio novi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihterove skale. Poginulo je više hiljada ljudi, mnogi se vode kao nestali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading