KRAJ DRAME! Fudbaler PRONAĐEN u ruševinama, poznato u KOM JE STANJU!

Autor:

Sport

07.02.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se oglasio i obavestio javnost o svemu.

KRAJ DRAME! Fudbaler PRONAĐEN u ruševinama, poznato u KOM JE STANJU!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Acu

Velika drama oko sudbine Kristijana Acua je završena!

Reprezentativac Gane je nestao u ruševinama posle zemljotresakasnije se pojavila informacija da je pronađenali su ubrzo to demantovali ljudi iz kluba. Posle dramatičnog snimka potrage za njim stigle su i nove vesti - Kristijan Acu je pronađen!

Govoreći za radio "Gol" u utorak ujutru, PR kluba Mustafa Ozat je rekao.

- Kristijan Acu je izvučen iz ruševina sa povredama. Naš sportski direktor Taner Savut je, nažalost, i dalje ispod. Klub je duboko pogođen. Približavamo se kraju najopasnijih sati.

 

 

Takođe, Ozat je istakao da je Acu povređen, ali da je u stabilnom stanju.

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale pogodio je juče ujutru južnu Tursku i osetio se u velikom delu zemlje, kao i u nekoliko zemalja regiona, uključujući i susednu Siriju.

Nekoliko sati kasnije, oko 13.30 po lokalnom vremenu, zemlju je pogodio novi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihterove skale. Poginulo je više hiljada ljudi, mnogi se vode kao nestali.

Što se Acua i njegove karijere tiče ponikao je u mlađim kategorijama Fejenorda iz Gane, pa je kao omladinac zadužio dres Porta. Igrao je za Rio Ave, Čelsi, Vitese, Everton, Bornmut, Malagu, Njukasl i Al-Raed, da bi se u septembru prošle godine priključio Hatajsporu. Dan uoči zemljotresa bio je heroj Hatajspora kada je u 97. minutu meča protiv Kasimpaše postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca za pobedu od 1:0.

Za reprezentaciju Gane odigrao je 60 utakmica na kojima se u strelce upisao deset puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading