NOVI ŠOK IZ TURSKE! Mitrovićev bivši saigrač ipak NIJE pronađen: JEZIVE tvrdnje iz kluba za koji nastupa!

Autor:

Sport

07.02.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će biti sa nesrećnim fudbalerom iz Gane?

NOVI ŠOK IZ TURSKE! Mitrovićev bivši saigrač ipak NIJE pronađen: JEZIVE tvrdnje iz kluba za koji nastupa!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Acu u dresu Njukasla

Velika tragedija zadesila je Tursku.

U seriji od nekoliko razornih zemljotresa život je izgubilo na hiljade ljudi, mnogi se vode kao nestali, a par gradova je sravnjeno sa zemljom.

Takođe, nestali su i čitavi sportski kolektivi, a jedan od ljudi kojima nije bilo ni traga ni glasa je i nekadašnji igrač Čelsija i Njukasla Kristijan Acu. Posle informacija da je Acu pronađen i prebačen u bolnicu oglasio se i turski klub za koji trenutno nastupa, Hatajspor, te sve demantovao!

Kristijan Acu i naš sportski direktor Taner Savut su, nažalost, i dalje pod ruševinama. Portugalski mediji su preneli vesti o Kristijanu Atsuu, ali ne možemo da dopremo do njega. Ne možemo da dođemo ni do koga. Ne možemo da dođemo do te oblasti. To je najteže mesto do kog treba doći. Ako se probijemo, svet će biti naš svakako. Čekamo pomoć. Svima je potrebna pomoć u zoni zemljotresa, ali velika je potreba da se pomogne Hataju. Nema mesta gde je ćebad dopremljena, nema mesta gde je supa dopremljena, ništa. Koliko je vremena prošlo od kako se dogodio zemljotres? - rekao je menadžer Hatajspora Mustafa Ozut, a preneo turski DHA.

 

 

Kristijan Acu je ponikao u mlađim kategorijama Fejenorda iz Gane, pa je kao omladinac zadužio dres Porta. Igrao je za Rio Ave, Čelsi, Vitese, Everton, Bornmut, Malagu, Njukasl i Al-Raed, da bi se u septembru prošle godine priključio Hatajsporu.

Za reprezentaciju Gane odigrao je 60 utakmica na kojima se u strelce upisao deset puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading