PRONAĐEN! Nekadašnjeg saigrača Aleksandra Mitrovića našli u ruševinama Hataja, HITNO je prebačen u bolnicu!

Autor:

Sport

06.02.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi ofanzivac ima povredu desne noge i probleme sa disanjem.

PRONAĐEN! Nekadašnjeg saigrača Aleksandra Mitrovića našli u ruševinama Hataja, HITNO je prebačen u bolnicu!

Foto: Profimedia

Kristijan Acu, reprezentativac Gane i bivši igrač Porta, Čelsija i Njukasla, bio je jedan od brojnih sportista za kojim se tragalo nakon dva razorna zemljotresa koja su pogodila južnu Tursku i Siriju u ponedeljak ujutru. Naime, fudbaler je prema saznanjima iz turske bio zarobljen u ruševinama Hataja u kojem nastupa za istoimeni klub.

 

 

Do nedavno se nije znalo mnogo o njegovom stanju, ali je nagrađivani ganski novinar Sadik Adams izneo je nove detalje. Nekoliko puta se oglasio porukama na Tviteru, pa je napisao da je pred nama "duga tortura" za koju veruje da će se "završiti dobrim vestima", a zatim dodao da je iskusni ofanzivac prebačen u bolnicu.

 

 

- Rečeno mi je da je Kristijan Acu bio na devetom spratu zgrade koja se srušila sa još devet igrača i dvojicom sudija. Spašena su tri igrača i jedan sudija. Zvaničnici kluba su na licu mesta i potraga se nastavlja. Naš brat će biti dobro. Ako Bog da. Hajde da verujemo.

Nedugo zatim, potvrđeno je da je pronađen i da je Acu živ. On ima povredu desne noge i probleme sa disanjem, zbog čega je prebačen u bolnicu, potvrdili su engleski i portugalski mediji. Nekdašnji saigrač Aleksandra Mitrovića iz perioda igranja u Njukaslu samo je jedan u nizu nestalih sportista koji su kasnije pronađeni i spaseni nakon zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading