RASULO U JUVENTUSU: "Stara dama" se odlučila na RADIKALAN potez, najveće zvezde napuštaju Torino!

Autor:

Sport

06.02.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo je samo deo plana da se uštedi makar 70.000.000 evra, koliko je "bjankonerima" potrebno da koliko-toliko prodišu posle svega što ga je snašlo poslednjih meseci.

RASULO U JUVENTUSU: "Stara dama" se odlučila na RADIKALAN potez, najveće zvezde napuštaju Torino!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Prvo potresi u rukovodstvu oličeni povlačenjem Andree Anjelija, potom sankcija Fudbalskog saveza Italije kojom mu je oduzeto 15 bodova i praktično ga ostavio bez Lige šampiona naredne sezone, a kako stvari stoje Juventus će na leto napustiti neke od vedeta tima, pošto "Gazeta delo sport" uverava da će petorica fudbalera kojima ističu ugovori na kraju ciklusa napustiti Torino.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa

Tako će crno-beli dres krajem maja razdužiti čak dvojica aktuelnih svetskih prvaka sa Argentinom, Anhel di Marija i Leandro Paredes, potom francuski reprezentativac Adrijen Rabio, pa Kolumbijac Huan Kvadrado i Brazilac Aleks Sandro.

Sve ovo je samo deo plana da se uštedi makar 70.000.000 evra, koliko je Juventusu potrebno da koliko-toliko prodiše posle svega što ga je snašlo poslednjih meseci. 

Od fudbalera kojima ističu ugovori na leto, novi će biti ponuđen samo trećem golmanu Karlu Pinsolju, koji nije branio ni sekund ove sezone, dok i dalje postoji mogućnost da Juve otkupi Arkadijuša Milika od Marselja, jer je zadovoljan kako se Poljak pokazao, a procene su takve da ne bi previše opteretio kasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading