KAMEN BI ZAPLAKAO! Poznati sportski par PRONAĐEN MRTAV pod ruševinama u Turskoj: Neka raj bude vaše mesto...

Autor:

Sport

07.02.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove žrtve razornog zemljotresa koji je sravnio sa zemljom nekoliko gradova.

KAMEN BI ZAPLAKAO! Poznati sportski par PRONAĐEN MRTAV pod ruševinama u Turskoj: Neka raj bude vaše mesto...

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Turskoj

Nove katastrofalne vesti stižu nam iz Turske.

Posle 25-godišnjeg Tanera Kahrimana, koji je pronađen mrtav u ruševinama, ista sudbina zadesila je i poznati sportski par Betul Čoban Čakir i Bedretina Čakira.

Betul je imala 27 godina i igrala je za ekipu Merinos, a i njen dve godine stariji suprug je takođe bio odbojkaš, koji je nekada igrao u Halkbanku i stradali su posle razornog zemljotresa.

Naša bol je velika... Sa dubokom tugom smo saznali za odlazak Betul Čoban Čakir , koja je potekla iz našeg tima i godinama na najbolji način predstavljala naš klub, i njenog supruga Bedretina Čakira, takođe odbojkaša. Želimo milost Božiju našoj sportistkinji i njemom suprugu, neka raj bude vaše mesto... - stoji u objavi kluba "MerinosVolleyball".

 

 

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale pogodio je juče ujutru južnu Tursku i osetio se u velikom delu zemlje, kao i u nekoliko zemalja regiona, uključujući i susednu Siriju.

Nekoliko sati kasnije, oko 13.30 po lokalnom vremenu, zemlju je pogodio novi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihterove skale. Poginulo je više hiljada ljudi, mnogi se vode kao nestali.

Veliku dramu proživeo je i nekadašnji fudbaler Čelsija i Njukasla, a sada igrač Hatajspora, Kristofer Acu koji je ipak pronađen živ i u stabilnom je stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading