DOBILA NOVAC OD DRŽAVE PA GA ISKORISTILA OVAKO: Danijela bogatija za STAN I BENTLIJA, a preti joj ZATVOR - kada čujete cifru neće vam biti dobro!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobila novac kao podršku za sve zaposlene koji se bore protiv korona virusa, pa kupila Bentlija?

DOBILA NOVAC OD DRŽAVE PA GA ISKORISTILA OVAKO: Danijela bogatija za STAN I BENTLIJA, a preti joj ZATVOR - kada čujete cifru neće vam biti dobro!

Foto: Intagram/Daniela Rendon

Danijela na jahti

Danijela Rendon (31) optužena je da je iskoristila novac koji je dobila od Fonda za pomoć protiv kovida za potpuno druge stvari. Uhapšena devojka postala je influnserka koja živi glamuroznim životom i iskoristila je 316. 000 funti (oko 355. 700 evra) za svoje potrebe.

Vlasti su navele da je ona od novca kupila novi Bentli, stan i podvrgla se estetskoj hirurgiji zahvaljujući finansijama koje je dobila kroz Program administracije za mala preduzeća. Cilj vlade bio je da zadrži zaposlene i tokom pandemije. Međutim, američki tužilac sa Floride tvrdi da je ova majka troje dece iskoristila novac za sebe. Ona je takođe optužena za širenje lažnih platnih fondova prijateljima i porodici.

Isto, odjednom je imala luksuzan stan i Bentli,  a vlasti ističu da je iskoristila novac i za dizajnerske cipele.

Foto: Intagram/Daniela Rendon

Danijela na plaži

Prema "Majami Heraldu" ona je optužena da je falsifikovala prihode svoje kompanije, platni spisak, broj zaposlenih, cenu prodate robe i poreske informacije kako bi se kvalifikovala za novac. Navodno je dogovorila da platni spisak iz Nju Džerzija obradi zajmove preko njenog korporativnog bankovnog računa pre nego što pošalje novac gde želi.

Optužena je po sedam tačaka, dve za pranje novca i jednu za krađu identiteta. Mogla bi da dobije kaznu od 20 godina zatvora.

Na njenom Instagramu možete primetiti samo slike gde se hvali raskošnim načinom života, prenosi "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading