ONE ŽIVE MODERNU SRPSKU BAJKU: Naše najbogatije lepotice kupaju se u LUKSUZU, udate su za milionere, ali ih skandali ne zaobilaze!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su zapale za oko milijarderima.

ONE ŽIVE MODERNU SRPSKU BAJKU: Naše najbogatije lepotice kupaju se u LUKSUZU, udate su za milionere, ali ih skandali ne zaobilaze!

Foto: Instagram

Srpske lepotice danas žive život iz snova! Mnoge nisu odustale od svojih ciljeva, a neke su se samo prepustile i uživaju u bogatstvu. Lista srpskih bogatih lepotica je sve duža. Evo ko spada u ovu elitnu grupu.

Daniela Rajić

Srpkinja Daniela Rajić rodom je iz sela Mramorak u okolini Pančeva. Javnost se zainteresovala za nju kada je stupila u vezu sa NBA zvezdom Polom Džordžom, koja nije imala blistav početak. Nakon nekoliko meseci vezi oni su se rastali, ali ona je tvrdila da je u drugom stanju kao i da je dete njegovo. Nakon urađenog DNK testa potvrđeno je da je Pol Džordž ipak otac malene devojčice. Pričalo se da joj je nudio novac da abortira, ali na kraju oni su svoju romansu ozvaničili i brakom. Te su čak i upriličili svadbeno veselje.

Par je napravio intimno slavlje u Italiji, a Danijela je za tu priliku imala čak četiri venčanice i time nadmašila mnoge domaće zvezde. Pre dve godine par je dobio drugu ćerku Natašu, a potom je na svet došao i Vuk. Ona sada uživa u njihovom domu i često objavljuje fotografije i stavlja do znanja koliko joj je lepo.

 

Sandra Meljničenko

Beograđanka Sandra Meljničenko udata je za Andreja Meljničenka. Ona je bivša članica grupe Models, pevačica i manekenka. Zahvaljujući svom poslu tako je upoznala i supruga. Zajedno su već 19 godina, a ljubav i intimu čuvaju samo za sebe. Samim tim, ovaj par jako retko daje intervjue. Pre nego što je stupila u bilo kakvu vezu sa suprugom, povezivali su je i sa Markom Jarićem. Inače, njoj je suprug prepisao celokupno bogatstvo koje uključuje i dve najveće svetske kompanije za proizvodnju uglja i đubriva.

 

 

Jelena bin Drai

Ona je nekadašnja mis Jugoslavije, a danas je modna kreatorka i ima 43 godine. Udala se za arpskog biznismena i lansirala svoju modnu kolekciju. Osim pomenute titule, ima ih još nekoliko: Mis tinejdžer Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis Interneta. Sada je već 14 godina u braku sa arapskim šeikom sa kojim ima četvoro dece. Ona slabo koristi društvene mreže tako da dugo nismo mogli da je vidimo, ali je nedavno pozirala na Svetskom prvenstvu.

Foto: printscreen/ Instagram/ jelenabindrai

Jelena bin Drai

Ivana Božilović

Manekenka i glumica rođena je u Beogradu. Udata je za Endruja Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvdonju guma “Fajerston”. Ona je odrasla u Čikagu gde je i počela da se bavi manekenstvom i glumom. Njen verenik je inače poznat i po tome što je učestvovao u jednom rijalitiju u kom je zaprosio Dženifer Šefit. Ova atraktivna plavuša, danas živi život iz snova. Zanimljivo je što je jednom njen suprug podelio status i zapitao se kakva je šansa da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda i ostanu u vezi i kasnije braku 12 godina. Ako je suditi prema društvenim mrežama, kod ovog para još uvek sve funkcioniše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading