NJIHOVA LJUBAV INTRIGIRA SRBIJU! Kako su se upoznali Milena Ivanović i Igor Jurić? OVO SU DETALJI

Autor:

Vesti

11.01.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ljubavi Igora Jurića i Milene Popović bruji cela Srbija, a mnoge zanima kako su se njih dvoje upoznali zavoleli.

NJIHOVA LJUBAV INTRIGIRA SRBIJU! Kako su se upoznali Milena Ivanović i Igor Jurić? OVO SU DETALJI

Foto: Printskrin

Sve je počelo kada je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića objavila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa Igorom Jurićem u opisu koje je napisala "Podrška".

Vest da su Milena i Igor Jurić u ljubavnoj vezi eksplodirala je na medijskom nebu Srbije, a sve je zanimalo kako su se upoznali i zavoleli Igor i Milena.

Naime, par se upoznao tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, a tragedije kroz koje su oboje prošli - on nakon gubitka deteta, a ona nakon gubitka supruga - zbližile su ih do danas.

Republika

Foto: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović Ivanović

 

Tako sada Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak srećnom paru, a mnogi su primetili da Milena nikad bolje nije izgledala, te da joj ljubav mnogo prija.

Igor je bio razveden kada je započeo vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima. Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.

- Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere - otkrio je izvor Blica.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Igor Jurić

 

Igor Jurić je osnivač Fondacije "Tijana Jurić", nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Igor Jurić se godinama bori da ljude edukuje i da pomogne svima koji su pretrpeli gubitak bliskog člana porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading