"MAMA DA LI JE MOJ OTAC MRTAV?" Milenu Popović sin Bogdan pitao o smrti Olivera Ivanovića, spomenula Igora Jurića: Ispala sam naivna

Autor:

Vesti

11.11.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, Milena Popović svojim fotografijama na društvenim mrežama privlači veliku pažnju.

"MAMA DA LI JE MOJ OTAC MRTAV?" Milenu Popović sin Bogdan pitao o smrti Olivera Ivanovića,  spomenula Igora Jurića: Ispala sam naivna

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Iako o svom odnosu sa sinom ne priča javno u jednoj emisiji napravila je izuzetak i otkrila kako je razgovarala sa sinom kada je njen suprug ubijen i kako pamti Olivera Ivanovića.

- Kao najdivnijeg čoveka na svetu. On je zaista poseban čovek. Kada se dogodilo to ja sam pitala šta se dogodilo i oni su mi rekli da je pucano na njega, kad su mi pokazali gde. Znala sam da su pucali da ga ubiju - rekla je Milena, a onda je opisala kako je izgleda trenutak kada ju je sin pitao da li je njegov otac ubijen:

Vratila sam se sa sahrane, on je sedeo na fotelji sećam se. Rekao mi je: ''Da li je moj otac mrtav?'', prenosi Kurir.

Republika

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović

 

Milena se u žiži javnosti našla pogotovo zbog svoje veze sa Igorem Jurićem koju je obelodanila tako što je objavila fotku sa njim što je diglo veliku prašinu.

- Da bi sačuvala svoj mikrosvet, obrisala sam fotografiju sa Igorom. Nisam očekivala da će biti takvih reakcija, ljudi su uglavnom znali. Mislila sam da će to biti fotografija kao i svaka druga i ispala sam naivna – zaključila je Milena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading