PUCALI ČUNJEVI U PINKIJU: Čišćenje i dominacija Krupara i Žapca! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se čekalo da se jedna profi Bowling utakmica odigra u Sportskom Centru Pinki - Žabac. Možda i previše. Ali, počev od 08. novembra 2022. godine, to više neće biti slučaj!

PUCALI ČUNJEVI U PINKIJU: Čišćenje i dominacija Krupara i Žapca! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Naša prva PBL sezona takmičenja iznedrila je dve sjajne ekipe koje su domaćini u ovom fenomenalnom Bowling prostoru, a nedelja iza nas nam je priuštila čak dva vrhunska duela u ovoj Areni! 

Drugo kolo PBL-a su otvorili domaći Bowling Klub Sremci protiv jednog od favorita za osvajanje šampionata, gostujićih Krupara.  Već od samog starta meča se videlo da se domaći bowleri neće provesti lepo na svom ulju. Gejm za zaborav Sremaca, nasuprot vrhunskoj dominaciji Krupara, predvođenih fantastičnim Norbertom i Vladimirom Gođevcem. Već u tim momentima se moglo naslutiti na licima fanova domaće ekipe da će gosti odneti vrlo lako ceo plen iz osvežene Žabac Pinki Arene. 

Laganih 0:2 za gostujuće Krupare. 

Drugi gejm, drugo lice domaćih Sremaca! Sa timskim prosekom preko 200 u tim momentima, domaći su prosto razorili jednog od favorita za titulu, i ovaj meč vratili u egal! 2:2. 

Treći I Četvrti gejm Norbert, SUzana I Vladimir Gođevac odigrali su fenomenalno poslednja 2 gejma I Doveli Sremce do gubitka svim preostalih gejmova do kraja meča. 

Bowling Klub Sremci vs Krupari  2:8! 

Samo dva dana nakon ovog istorijskog meča za SC Pinki Žabac, isti objekat je imao privilegiju da ugosti svog drugog domaćina ove sezone, Bowling Klub Hammer, koje je isto tako imao ništa manju cast da ugosti drugog najozbiljnijeg favorita za trofej ove godine, gostujuću ekipu Žabac! 

Ako smo mislili da je prethodna dominacija gostiju iz Krupara bila surova, nastavak te priče su samo demantovao bowleri iz Žabac ekipe!  Brutalnih 0:10 je pisalo na kraju ovog susreta, ali krenimo ipak redom! 

U prvom gejmu, dok se gosti nisu navikli na fantastičan ambijent domaćih fanova, kojima ipak ni to nije pomoglo da se spasu katastrofe! Tesno, i to samo zahvaljujići kapitenu gostiju Orfeju Džimi Halitiju, gosti uzimaju, ispostavilo se na kraju, krucijalnih 0:2 na početku meča. Orilo se iz boksa gostiju - Džimi iz on faja! Tri, četiri strajka baca Vam naš Baja! Džimi iz on faja!

I to kao da je to probušilo rupu na kruzeru domaćih Čekićara, koji su počeli lagano da tonu u rapsodiji popularnih Žabica!  Kao da su ti povici dodatno razljutili, na kraju duela, najboljeg igrača Žabica, Nikolu Antića Džona, koji je sa maestralnih 912 pinova demolirao mašine Žabac Pinki Arene. Grmelo je iz boksa gostiju - Igraj Džone! Strajkuj Džone!!! Baci nama turkej tiiiiii!!!

Graovac Igor, Branislav Bata Milinić i Ivana Stojković su sa druge strane samo rutiski ispratili svoja dva top igrača, za lagane bodove na strani. 
Bowling Klub Hammer vs Žabac 0:10!

U isto vreme, samo na gornjem brdu iznad Pinkija, poslednji meč ovog kola su igrali domaći Lords of Lanes protivu Inel/Sedai.

Mesto okršaja, sportski centar Žabac "BN Boss". 

Mnogo se očekivalo od ovog duela dve škole Bowlinga, ali smo na kraju dobili premalo. Trema, pritisak javnosti i menadzmenta klubova urodili su plodom na suprotnu stranu, i bowleri su prosto prikazali ono sto bi trebalo pod hitno da ode u arhivu i zaborav. 
Ono što će ostati ubeleženo kao vredno pomena je 3:7 za goste na kraju duela i sigurno treće mesto nakon prva dva kola PBL-a, kao i ozbiljna kandidatura za mesto koje vodi u play off.

Mršavo je počelo sa obe strane. I taman kada smo pomislili da mršavije ne može u nastavku meča, bowleri obe ekipe su nas ozbiljno demantovali po tom pitanju i bacili u rebus rebusa. 

Uzalud je koordinirao kapiten Lordova Marko Šorak Shockey, ali samo smo mogli razaznati sledeće reči - Ne Vasilije! Ne u kanal! Auuu Draškoni, sedma devetka promašena čoveče! Koji je ovo split Acika!? Ravno Goksi! Igraj dosta ravnije, vidiš da ne vrti hook kako treba! 

Nasuprot njima, predvodnik gostujuće ekipe, Miloš Dajić, može biti za nijansu zadovoljniji kako je sve ispalo na kraju ovog grogi duela, iako je igra Stefana Veličkovića bila za arhivu arhive i duboko da se sakrije na dnu okeana, nijednog momenta nije izostaja podrška od strane saigrača i boksa gostiju. Praćeni iskusnim profesionalcima Slobodanom Milanovim i Branislavom Skenderom, gosti mogu zadovoljno trljati ruke na kraju, jer kada u ovakvom meču se izvuku dva boda, to može biti samo veliki podstrek za dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading