Jak sastav Argentine za Katar! Gaučosi gađaju svetski tron!

Autor:

Sport

11.11.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni objavio je spisak igrača koji će putovati u Katar na Svetsko prvenstvo.

Jak sastav Argentine za Katar! Gaučosi gađaju svetski tron!

Foto: Tanjug/AP

Za Gaučose je najvažnije da se Paolo Dibala oporavio dovoljno da se nađe na spisku za Svetsko prvenstvo. Argentina je u grupi sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

Međutim, povratak Dibale u reprezentaciju je značio kraj nade za Anhela Koreu koji je precrtan sa spiska, a osim njega među odabranim igračima nema ni Đovanija Lo Selsa koji se nije oporavio od povrede.

 

 

Na spisu Argentine se nalaze golmani:

Golmani: Emilijano Martinez (Aston Vila), Heronimo Rulji (Viljareal) i Franko Armani (River Plejt) 

Odbrana: Nauel Molina (Atletiko Madrid), Gonzalo Montijel (Sevilja), Huan Fojt (Viljareal), Kristijan Romero (Totenhem), Herman Pecelja (Betis), Nikolas Otamendi (Benfika), Lisandro Martinez (Mančester junajted), Markos Akunja (Sevilja), Nikolas Taljafiko (Olimpik Lion)

Vezni red: Rodrigo De Pol (Atletiko Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Aleksis Mekalister (Brajton), Gvido Rodrigez (Betis), Alehandro Papu Gomez (Sevilja), Enco Fernandez (Benfika), Ezekijel Palasios (Bajer Leverkuzen)

Napad: Lionel Mesi (PSŽ), Paulo Dibala (Roma), Lautaro Martinez (Inter), Anhel Di Marija (Juventus), Hulijan Alvarez (Mančester siti), Nikolas Gonzalez (Fiorentina), Hoakin Korea (Inter)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading