SVAĐA OKO NASLEDSTVA! Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da njegova deca iz prvog braka hoće da otmu stan njenom sinu Bogdanu!

Autor:

Vesti

07.11.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver i ja smo ga zajednički stekli i kupili smo ga za Bogdana, tvrdi Milena Popović,

SVAĐA OKO NASLEDSTVA! Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da njegova deca iz prvog braka hoće da otmu stan njenom sinu Bogdanu!

Foto: Instagram/milena_bogdan

Milena Popović, udovica pokojnog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, s kojim ima sina Bogdana, ispričala je gostujući jutros na televiziji šta se dešava sa sa ostavinskom raspravom i stanom u kojem je, u tom gradu, živela s Oliverom i dobila sina Bogdana.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

 

- Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu...

- U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali, ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan - ispričala je Milena jutros u jutarnjem programu TV Prva. - Sad je problem što naslednici žele da i taj stan bude deo ostavinske rasprave a sud nema uvid u katastar u Prištini.

- Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosmetu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene - objasnila je Milena.

Bonud video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Kika

07.11.2022 13:42

Pa i treba da udje sva imovina u ostavinu. Ti bi stan u bgd,a ostalo da sr deli.

Odgovori 12 13
Ivan

07.11.2022 14:55

Da menja stan na Kosovu za stan u Beogradu? Jaooooooooo... Tuga!

Odgovori 12 11
dr

07.11.2022 14:58

sve ce ti uzeti.Ako ne oni,mi cemo.

Odgovori 14 5
Persa

08.11.2022 13:20

@dr - Ko mi , uzeti im sve ? Narode vi ste nenormalni ! Ostavite se tudjih muka ne budite kvarni podli ima olivera i njeno dete pravo na zivot i ijubav , BOG NAS JE STVORIO SA GRESKOM , ZLOBA ! !