SAD JE JASNO U KAKVOM JE ODNOSU ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SA GUDELJIMA: Ova slika govori više od 1000 reči, mnogi nisu OČEKIVALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudelj na Dan žena podelio sliku koja je oduševila sve!

SAD JE JASNO U KAKVOM JE ODNOSU ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SA GUDELJIMA: Ova slika govori više od 1000 reči, mnogi nisu OČEKIVALI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je objavio fotografiju na kojoj zajedno poziraju tri žene koje voli najviše na svetu - supruga Anastasija Ražnatović, sestra Vanja i majka Olivera. Ova objava stavila je tačku na razna nagađanja o odnosu Gudeljeve porodice sa Anastasijom. Fotografija je nastala pred večerašnji izlazak, verovatno povodom Dana žena, a tri dame su izgledale sređeno od glave do pete, srećne i nasmejane.

Nemanja je svoju objavu na društvenim mrežama započeo rečima: "Srećan Dan žena za moje 3 superžene", uz dodatak odgovarajućeg emotikona. Odmah nakon toga, Vanja i Anastasija su prokomentarisale objavu svog brata, dodajući emotikone srca. Ovaj gest jasno pokazuje podršku i ljubav koju fudbaler oseća prema svojim bliskim osobama, a posebno prema supruzi.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović sa majkom i sestrom supruga Nemanje Gudelja

Među brojnim komentarima ispod fotografije, jedan je posebno privukao pažnju javnosti. Komentar koji glasi: "Bravo Nemanja! Ovom slikom si sve dušmane ućutkao", jasno ukazuje na to kako je ova objava ojačala porodičnu vezu i istovremeno utišala svaku sumnju ili nagađanja o odnosima unutar Gudeljeve porodice.

Republika

Foto: instagram

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj i njegov otac

Ova fotografija jasno pokazuje da porodica Gudelj neguje bliskost i podršku među svojim članovima, te da se zajedno raduju i slave važne trenutke. Nemanja je ovom gestu pokazao da je ponosan na svoje najbliže i da im pridaje veliki značaj u svom životu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading