GLAVOBOLJA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Direktan rival Partizana za Top 8 ZAVRŠIO veliko POJAČANJE!

Autor:

Sport

09.03.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničena saradnja u španskom klubu.

GLAVOBOLJA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Direktan rival Partizana za Top 8 ZAVRŠIO veliko POJAČANJE!

Foto: Starsport

Španski košarkaš Haim Pradilja potpisao je novi ugovor sa evroligašem Valensijom, produživši svoj boravak u klubu do leta 2027.

Ovaj talentovani krilni centar (23) stigao je među "slepe miševe" iz Saragose pre sedam godina i od tada je postao važan deo tima.

Pradilja je nedavno bio deo španske reprezentacije koja je trijumfovala na Evrobasketu 2022. godine, što predstavlja veliki uspeh za njega i njegovu zemlju. Međutim, iako je bio ključni igrač u nacionalnom timu, njegove partije u ovosezonskom izdanju najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja nisu impresivne. 

 

 

Sa prosečnim učinkom od 3 poena i 2.9 skokova za 12:26 minuta provedenih na terenu, Pradilja će sigurno želeti da podigne svoju igru na viši nivo kako bi pomogao Valensiji u borbi za plasman u Top 8 ili plej-in.

Pradilja i drugovi su u 28. rundi Evrolige poraženi kod kuće u španskom derbiju od Barselone rezultatom 78:88, a Haim je za 14 minuta provedenih na parketu postigao dva poena. Najefikasniji u poraženom timu bio je Semi Odželeje, dok je Katalonce do trijumfa vodio Jan Veseli. Bivši igrač Partizana bio je najbolji pojedinac meča sa 21 košem.

Valensija se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa skorom 13-15. Klub će do kraja ligaškog dela sezone voditi bitku za plasman u plej-in, a jedan od ključnih mečeva biće protiv Partizana, sa izabranicima Željka Obradovića su bili na deobi desetog mesta pre 29.kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading