"PLAŠIO SAM SE DA ZASPIM" Ispovest Miloša koji je bio otet i zarobljen nedelju dana

Autor:

Vesti

08.03.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podkasti na Jutjubu igraju veliku ulogu u životu Miloša, koji ističe da voli da sluša "teške" teme i da ih potom obrađuje.

"PLAŠIO SAM SE DA ZASPIM" Ispovest Miloša koji je bio otet i zarobljen nedelju dana

Foto: youtube/printscreen/Noe Lowe

Miloš Jakovljević (32) danas živi u Beogradu, radeći kod oca i baveći se snimanjem reklama, filmova i serija. Pored posla, Milošu je važno slobodno vreme koje provodi u aktivnostima poput fudbala, kartinga i paintball-a, uz uživanje u gledanju fudbala, piše Telegraf.

Podkasti na Jutjubu igraju veliku ulogu u životu Miloša, koji ističe da voli da sluša "teške" teme i da ih potom obrađuje. Ideja mu je čak da sam napravi neki podkast, ukoliko mu prilike to dozvole.

- Moji žive u Beogradu, imaju druge partnere i otac i majka. Ja sam u međuvremenu završio Singidunum, smer komunikacije. Slobodno vreme provodim igrajući fudbal, karting, peintboll, volim i da gledam fudbal - priča Miloš.


Iako je prošlo 14 godina od otmice i boravka u mračnom podzemnom tunelu, Miloš se danas oseća dobro i tvrdi da ne oseća nikakve posledice. Međutim, neposredno nakon oslobođenja, imao je strah od zatvaranja očiju i sna, bojeći se da će se probuditi u tom tunelu. Ipak, vremenom su ti strahovi iščezli.

Volim da slušam podkaste na jutjubu i slusam "teške" teme, pa ih posle obrađujem. Plan mi je da, ukoliko mu to prilike dozvole, i sam napravim neki podkast - otkirva Miloš za Telegraf.


Miloš se priseća detalja otmice, gde je bio žrtva podmuklog scenarija. Upoznao je devojku preko Fejsbuka, koja ga je navukla u zamku, pretvarajući se da je drugarica devojke sa fotografije. Nakon što su ih prilazili mladići predstavili kao policajce, počela je njegova borba za opstanak.

- Neposredsno nakon oslobođenja, bojao sam se da zatvorim oči i zaspim jer sam imao osećaj da ću se probuditi u tom tunelu u kom sam boravio. To je jedina trauma koju sam imao posle svega, ali strahovi su vremenom iščezli - priseća se Miloš.

Nakon što su ga odveli, policajci su mu oduzeli mobilni telefon i stavili lisice, a potom ga primorali da uđe u gepek automobila. Nakon sedam dana provedenih u mračnom podzemnom tunelu, Miloš je odlučio da pokuša da se oslobodi. Iscrpljujući potezi na kraju su mu omogućili da se oslobodi lisica i pobegne.

- Ona se predstavila kao drugarica od te devojke sa fotografije i rekla je da treba da obuje druge cipele jer je te žuljaju i da ja krenem sa njom, a da drugar sačeka tu drugu devojku sa fejsbuka koja malo kasni. Krenuo sam sa njom nekih pedesetak metara, čisto da sam van vidokruga mog drugara, kada su nam prišli policajci u civilu od kojih je jedan odmah izvadio značku. U tom trenutku njoj u dekolteu pronalaze paketić belog i shodno situaciji znao sam odmah da sam i ja osumnjičen - podseća se Miloš podmuklog scenarija otmice koja je tada počela.

U civilnog "punta" kojim su se dovezli do njih, policajci smeštaju Miloša i devojku i odmah im oduzimaju mobilne telefone. Kako Miloš pre ovoga nije imao kontakt sa policijom nije ni znao da policija mobilne telefone oduzima u stanici, pa mu nije ni bilo čudno što su i njemu i devojci telefone oduzeli u toku vožnje.

- Tada odlazimo do nekog groblja gde je ona trebala da pokaže tog glavnog dilera odakle ona uzima tu robu. Izašla je sa jednim od njih dvojice, a ja sam ostao sa drugim. Nakon pet minuta taj koji je ostao sa mnom postaje agresivan u smislu da me tera da uđem u gepek da navodno ne bih imao problema ako me vidi taj diler, ali ja sam to odbio. On nastavlja da forsira to da uđem u gepek pod izgovorom da sam osumnjičen i da mogu imati ozbiljnih problema i stavlja mi lisice napred. Ja tada pristajem da ne bih ulazio u dublju raspravu sa njim - priča Miloš koji samo par minuta kasnije saznaje da je otet.

Ova priča o hrabrosti, preživljavanju i opstanku ostavlja snažan utisak, ističući važnost mentalne snage i odlučnosti u najtežim životnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading