HAPŠENJE U BEOGRADSKOM KLUBU: Policajac sprečio krvavi obračun MAČETOM!

Autor: M.B.

Hronika

24.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident sa mačetama u centru Beograda.

HAPŠENJE U BEOGRADSKOM KLUBU: Policajac sprečio krvavi obračun MAČETOM!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U četvrtak u ranim jutarnjim časovima, u Karađorđevoj ulici u centru Beograda, došlo je do neobičnog incidenta koji je izazvao pažnju prolaznika i lokalne policije. Naime, slučajni prolaznik, policajac Đorđe Veljović, primetio je muškarca kako izvlači dve mačete dužine sečiva od oko 40 cm iz gepeka automobila marke Opel Korsa.

Planiran obračun sa drugim mladićem

Nezvanične informacije ukazuju da je Goran B. (21) planirao da se obračuna sa drugim mladićem sa kojim je bio u konfliktu. Prema rečima inspektora koji je reagovao na situaciju, Goran je izvadio mačete iz gepeka verujući da će biti napadnut od strane više lica. Međutim, Pavle P. (20), sa kojim je Goran imao konflikt, ispričao je da je odustao od sukoba kada je video da je Goran izvadio mačete iz auta i krenuo ka njemu.

Reakcija policije i oduzimanje mačeta

Policija je promptno reagovala na prijavu i pristupila situaciji sa oprezom. Goranu B. je naređeno da spusti mačete na zemlju i legne sa rukama na leđima. Nakon utvrđivanja identiteta, protiv Gorana B. je podneta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji, a mačete su mu oduzete.

Detalji iz izjave osumnjičenog

U izjavi nakon incidenta, Goran B. je izjavio da je bio u klubu sa devojkom kada ga je primetio momak koji ga je konstantno gledao. Odlučio je da izađe iz kluba i otišao do svog automobila, uz strah od potencijalnog napada. Ova izjava baca novo svetlo na događaje koji su prethodili incidentu sa mačetama.

Ovaj neobičan incident u Karađorđevoj ulici nas podseća na važnost brze i efikasne reakcije policije u očuvanju bezbednosti građana, kao i na potrebu za razrešavanjem konflikata na miran i zakonit način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading