ŠTA SE OVO DEŠAVA?! JOŠ JEDNA TUČA U BEOGRADU! Mladić bez svesti hitno prebačen u Crvenu zonu Urgentnog centra!

Autor:

Hronika

19.02.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (23) teško je povređen u tuči koja se sinoć dogodila u Ulici Leonarda da Vinčija u Beogradu.

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! JOŠ JEDNA TUČA U BEOGRADU! Mladić bez svesti hitno prebačen u Crvenu zonu Urgentnog centra!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć se u Ulici Leonarda da Vinčija u Beogradu dogodila tuča koja je rezultirala teškim povredama 23-godišnjeg mladića. Prema saopštenju Hitne pomoći za RTS, mladić je pronađen bez svesti i hitno prevezen u Crvenu zonu Urgentnog centra. Poziv za pomoć stigao je nešto pre 22:30 časova, a detalji napada kao i broj učesnika još uvek nisu poznati.

Ovo nije bio izolovan slučaj nasilja sinoć u Beogradu. Ranije tokom iste večeri, dva maloletnika u dobi od 16 godina su takođe povređena u tuči i prebačena u bolnicu u Tiršovoj sa teškim povredama. Sukob se odigrao na autobuskoj stanici u Bosanskoj ulici, gde su, prema preliminarnim informacijama, u sukobu učestvovala trojica maloletnika u dobi od 16 i 17 godina. Motiv za ovaj incident još nije poznat.

Uz ove slučajeve, Hitna pomoć je tokom noći imala preko 100 intervencija, od kojih je veliki broj bio na javnim mestima. Takođe su zabeležene tri saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe prevezene u Urgentni centar, dok je jedna osoba prebačena u KBC Zemun. Informacije o težini povreda nisu trenutno dostupne.

Policija je pokrenula istragu o tuči i nastoji identifikovati sve učesnike i razjasniti okolnosti koje su dovele do incidenta. Građani su pozvani da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Incidenti poput ovih podsećaju na važnost prevencije nasilja i očuvanja bezbednosti u zajednici, kao i potrebu za edukacijom i podrškom mladima kako bi se izbegle ovakve tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading