MLADIĆ ZADOBIO NAGNJEČENJE MOZGA! Otkriveno stanje povređenih u tuči kod Plavog mosta: Jedan još uvek u teškom stanju

Autor:

Hronika

11.02.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj tuče kod Plavog mosta naglašava ozbiljnost problema nasilja među mladima.

MLADIĆ ZADOBIO NAGNJEČENJE MOZGA! Otkriveno stanje povređenih u tuči kod Plavog mosta: Jedan još uvek u teškom stanju

Foto: shutterstock

U sinoćnoj tuči koja se odigrala kod Plavog mosta, tri mladića su zadobila povrede, od kojih su dvojica zbrinuta u Urgentnom centru, dok je treći mladić prevezen u bolnicu u Tiršovoj.

Četrnaestogodišnji dečak je u tuči zadobio ozbiljne povrede, uključujući nagnječenje mozga, posekotinu na ruci, kao i više ubodnih rana u predelu gluteusa i leđa. Njegovo stanje je i dalje teško, te se nalazi u šok sobi, gde mu se pruža adekvatna medicinska nega.

Drugi povređeni mladić, čije ime nije navedeno, nalazi se u Urgentnom centru i, prema poslednjim informacijama, u stabilnom je stanju. Nadamo se brzom oporavku za ovog mladića, prenosi Telegraf.rs.

Jedan od povređenih, A. A. R. (19), pretrpeo je povrede glave koje su mu nanesene palicom. Ovo ukazuje na ozbiljnost sukoba i upotrebu nasilnih sredstava tokom tuče.

Pored navedenih povreda, takođe je potvrđeno da je i F. B. (15) zadobio povrede u ovoj incidentu, iako detalji njegovog stanja još uvek nisu javno objavljeni.

Ovaj slučaj tuče kod Plavog mosta naglašava ozbiljnost problema nasilja među mladima i potrebu za efikasnim merama kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti. Nadamo se brzom oporavku povređenih i smanjenju nasilja među mladima u našoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading