RAZBOJNIK ZAPRETIO PRODAVCU DA ĆE MU PUCATI U GLAVU: Upao u radnju, pa uzeo 400.000 dinara!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragaju za razbojnikom koji je odneo 400.000 dinara iz prodavnice.

RAZBOJNIK ZAPRETIO PRODAVCU DA ĆE MU PUCATI U GLAVU: Upao u radnju, pa uzeo 400.000 dinara!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Beogradska policija je u potrazi za razbojnikom koji je u ponedeljak uveče opljačkao prodavnicu i odneo oko 400.000 dinara, saznaje "Telegraf.rs". Prema informacijama, razbojnik je bio maskiran kada je ušao u radnju i zatražio od prodavca da mu preda sav novac. Uz pretnju pištoljem, razbojnik je zapretio prodavcu da će da puca u njega ako ne ispuni zahtev. Srećom, ovaj događaj nije rezultirao povređenim osobama.

Policija preduzima mere i uzima snimak sa kamera

Nakon obaveštavanja Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je preduzela korake u istrazi. Nezvanično, saznajemo da je policija preuzela snimak sa sigurnosnih kamera objekta kako bi identifikovala počinioca. Takođe, raspisana je potraga za razbojnikom kako bi se ovaj slučaj rešio.
 

Podsetimo,muškarac (46) koji radi kao kuvar u poznatom restoranu na Novom Beogradu, primljen je u Urgentni centar sa ranom na grudima.

Prema nezvaničnim informacijama, on se sam dovezao u Urgentni centar i nije želeo da sarađuje sa policijom u vezi sa incidentom. Rekao je samo da je napadnut ispred restorana gde radi kao kuvar. Inspektori su pokrenuli istragu i proveravaju njegove navode.

Lekari su uspeli da saniraju povredu na grudima muškarca, nakon čega je pušten na kućno lečenje. Istraga je i dalje u toku, a tužilaštvo je obavešteno o slučaju.

Ovaj incident je izazvao pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je muškarac odbio da sarađuje sa policijom. Takođe, činjenica da je napadnut ispred restorana na Novom Beogradu, dodatno je intrigantna i budi pitanja o mogućim motivima napada.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading