HOROR U BEOGRADU: R.M. (46) upao u stan bivše devojke i pretio joj nožem, NJENA MAJKA SPREČILA JEZIVO NASILJE!

Autor: M.B.

Hronika

28.02.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac zbog nasilja nad bivšom devojkom.

HOROR U BEOGRADU: R.M. (46) upao u stan bivše devojke i pretio joj nožem, NJENA MAJKA SPREČILA JEZIVO NASILJE!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Beogradska policija je uhapsila R.M. (46) pod sumnjom da je ušao u stan svoje bivše devojke i pretio da će je ubiti nožem, dok je njena majka bila prisutna. Nesrećna žena je uspela da pobegne u sobu i zaključa se, ali je R.M. uspeo da provali i fizički je napadne. Ovo su potresni detalji koji su doveli do hapšenja osumnjičenog.

- Muškarac je juče kroz terasu ušao u stan bivše devojke. Nakon kraće rasprave uzeo je nož i počeo da joj preti da će je ubiti. Ona je uspela da ode u drugu sobu i da se zaključa. Muškarac je probio vrata, oborio je na krevet i pretukao. Sve se to dogodilo naočigled njene majke- navodi izvor.


Nasilje nad ženama u porodičnom kontekstu

Ovaj slučaj nasilja nad ženama se dogodio u porodičnom kontekstu, što je još jedan podsetnik na ozbiljnost ovog problema. Nasilje nad ženama je veoma ozbiljan društveni problem koji zahteva sveobuhvatnu podršku žrtvama i oštre kazne za počinioce.

Uhapšen R.M. zbog ugrožavanja sigurnosti devojke


R.M. je uhapšen nakon što je policija dobila prijavu od strane devojke koju je napao. Nakon brze reakcije, policija je pronašla i uhapsila R.M. Kod njega je pronađen nož koji je, prema navodima devojke, koristio kako bi je zastrašivao.

Određen pritvor do 48 sati

Nakon hapšenja, R.M. je određen pritvor do 48 sati. Ova mera ima za cilj da se osigura bezbednost žrtve i da se pruži vreme za dalju istragu ovog slučaja.

O slučaju je odmah obavešteno Drugo osnovno javno tužilaštvo, koje će preuzeti dalje korake u procesuiranju R.M. i doneti odluke u skladu sa zakonom.

Izvor (Telegraf)

 

BONUS VIDEO  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading