ANASTASIJA PODELILA HIT SLIKU: Uslikala Nemanju Gudelja sa ocem, nisu imali pojma da je KAMERA NA NJIMA!

Autor:

Zabava

09.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejala pratioce!

ANASTASIJA PODELILA HIT SLIKU: Uslikala Nemanju Gudelja sa ocem, nisu imali pojma da je KAMERA NA NJIMA!

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović je nedavno objavila zanimljivu fotografiju na svom Instagram profilu, koja je izazvala pažnju njenih pratilaca. Na slici su njen suprug Nemanja Gudelj i svekar, a Anastasija je uz šaljiv komentar otkrila kako izgleda njihovo popodne u Sevilji, gradu u kojem Nemanja trenutno igra fudbal.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

Anastasija je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, ali otkako je odlučila da napravi predah u svojoj karijeri i preseli se u Sevilju, njeni pratioci imaju priliku da vide drugačiju stranu njenog života. Umesto glamuroznih scena i nastupa, pevačica sada često deli fotografije iz svakodnevnog života, dajući fanovima uvid u svoju svakodnevicu u Španiji.

Na ovoj fotografiji, Anastasija je pokazala opušteni trenutak sa suprugom Nemanjom i njegovim ocem. Zanimljivo je da su obojica u isto vreme gledali u svoje mobilne telefone, što je pevačica duhovito komentarisala rečima: "Kakav otac, takav sin". Ovaj prizor sigurno je izmamio osmehe pratilaca, dok je Anastasija dodala emotikone smajlija i srca uz opis.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasija uslikala Nemanju i njegovog oca

Anastasijini postovi iz Sevilje definitivno otkrivaju jednu drugu, opušteniju stranu pevačice, koja uživa u porodičnim trenucima i prilagođavanju novom životu u Španiji. Fanovi iz dana u dan uživaju u njenim objavama i privatnim trenutcima koje deli sa mužem i o životu iz Sevilje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading