FEŠTA NA SEVERU! Jedna od najjačih podgrupa delija obeležila 30. rođendan spektakularnom koreografijom!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda i Partizan igraju 172. večiti derbi.

FEŠTA NA SEVERU! Jedna od najjačih podgrupa delija obeležila 30. rođendan spektakularnom koreografijom!

Foto: Luka Marković

Na utakmici između Crvene zvezde i Partizana na stadionu Marakana, navijačka podgrupa delija je obeležila svoj jubilej na spektakularan način. Na početku drugog poluvremena, stadion je zasijao novom koreografijom koja je nosila posebnu simboliku. Na njoj je bilo ispisano "Brigate", naziv koji predstavlja jednu od navijačkih grupa koja ove godine slavi 30 godina postojanja. Ovaj gest jasno ukazuje na važnost i trajnost ove grupe unutar navijačke zajednice.

Pored poruke "Brigate", na koreografiji su se našle i brojne dimne bombe u različitim bojama, dodatno doprinoseći vizuelnom spektaklu i atmosferi na stadionu. Fotografije i snimci sa utakmice jasno prikazuju impresivnu koreografiju koja je obeležila ovaj važan jubilej.

Utakmica između Zvezde i Partizana nije samo bila sportski događaj, već i prilika za stvaranje nezaboravne atmosfere na stadionu Marakana. Delije su još jednom pokazale svoju predanost klubu i navijačkoj kulturi kroz impresivnu koreografiju i upaljene dimne bombe na početku.

Deo stadiona gde su stacionirani navijači domaćeg kluba je u crveno-belim balonima, a na severnoj napisano je "79 godina" u čast rođendana Crvene zvezde koji je bio 4. marta. Ispod na ogradi je stojao natpis "Radost najveća". 

S druge strane, grobari su odgovorili sa velikim brojem upaljenih baklji i dimova, što je stvorilo dimnu zavesu i prinudilo sudiju Ilića da prekine meč na kratko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading